free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: denevérujjú felső

Borsa         Címkék: cucckereső, denevérujjú, divat, kirakat 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten denevérujjú felsőt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben olyan denevérujjú felsőt kerestünk, melyben nem úgy mutatunk, mintha egy közepénél kivágott abroszt terítettünk volna hanyagul a felsőtestünkre.

Ezen a Stradivariusban fellelt modellen külön-külön voltaképpen minden megvan, ami elronthatná: kötött anyag, batikolt minta és szegecses díszítés. Meglepő módon azonban mindez együtt mégis egész dizájnosan mutat. Hűvösebb időben, farmernadrággal minden további nélkül felvehető. Kapható kékben és szürkében is, 4990 forintért.

Ezzel a Bershkában beszerezhető darabbal magabiztosan helyezhetjük ki a pipát az idei szezon öt abszolút trendinek számító vonása mellé, ugyanis megvan a denevérujj, a szűkített derékszabás, a lájtos, áttetsző anyag, a fekete-sárga-fehér színkombináció és az óriás virágminta. Az ára is ennek megfelelő, 5990 forint. Akinek a Bershkában talált felső kizárólag a mintázata miatt nem tetszik, annak íme itt van szinte ugyanaz feketében, a Tally Weijl-ből. Sejtelmes melltartó-mutogatáshoz is kiválóan alkalmas. 5560 forintot kell érte fizetni.

A Zarában meglehetősen ütőképes a felhozatal denevérujjú felsőkből. Mi végül is két modellt választottunk ki. Az első szintén óriás virágmintás, ám a szezon divatszínei közül ezen a fekete és a fehér mellett az íriszkék és az orgonailla, valamint némi zöld jelenik meg. Anyaga finom, 100% selyem. Egyetlen hibája a cuccnak, hogy átalakítás nélkül csak modellmagasságú hölgyekre fog passzolni még az S-es méret is, ugyanis az ujjai baromi hosszúak, és a megkötője is úgy van elhelyezve, hogy alacsonyabb termetűeknek esélyük ne legyen arányosan elrendezgetni magukon. Az ára némileg húzósnak mondható, 8990 forint. A másik választottunk egy elsősorban tunikaként, de akár miniruhaként is hordható darab. Teátrális kialakításából adódóan ki lehet benne nézni elkóborolt, ókori görög kőoszlopnak, de lehet benne nagyvonalúan elegánsnak is lenni. Szóval szigorúan csak az vegye fel, aki biztosan tudja is viselni! Potom 8990 forintba kerül.

Igen, tudjuk, hogy ez a H&M-ből származó felsőrész a képen tisztára úgy fest, mint egy kinyúlt, fekete férfi póló, de becsszóra mondjuk, élőben ennél nagyságrendekkel klasszabbul néz ki. Minimalista szabásvonalú, így szinte bármilyen testalkatra passzol, és akár farmerral, akár szövetnadrággal felvehetjük. Kiválóan mutat valamilyen kontrasztos színű - leginkább piros vagy ezüst - hosszú nyaklánc-vastag öv kombóval. Az ára pedig kifejezetten elfogadható, 2690 forint.

A Pimkieben kapható ez a kényelmes, éltében csíkos, egészben bő modell. Amolyan ápol és eltakar jellegű, lágy esésű holmi, mely alkalmas többek között az úszógumik diszkrét elrejtésére is. 3490 forintért vesztegetik.

Az Orsayben ismét két darabot akasztottunk le. A fekete-szürke-fehér, retró pöttyös darab a leértékelt áruk állványáról való. Aki minél hatalmasabb, válltól derékvonalig futó, kifejezetten szárnyszerű ruhaujjakra vágyik, annak ez lehet az ideális választás. Eredetileg 4490 forintba került, de most már csak 1999 forint. A másik jelöltünk egy szürkés-ezüstös-csillámos, vékony, kötött felsőrész. A kivágása miatt mindenképpen alá kell öltözni, mi leginkább egy vékonyabb garbót ajánlanánk hozzá. Az ára az ennél a márkánál megszokottakhoz képest kicsikét magasabb, 5999 forint.

Megyeri NikolettLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés