free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: magas derekú nadrág

Borsa         Címkék: divat, kirakat, magasderekú, nadrág 1 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal magas derekú nadrágot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben magas derekú nadrágot kerestünk. Mivel tavasz jön, nem feltétlenül feketét, azonban az üzletekben azzal kellett szembesülnünk, hogy ez a fazon szinte csak ebben a színben kapható jelenleg.

A Stradivariusban bukkantunk erre a modellre, ami a divatból a jelek szerint távozni még mindig nem szándékozó cicafarmer magas derekú változata. A rajta feltüntetett méret reális, tehát aki például 36-ost hord, az ebből is azt vegyen. Vékony alkat esetén nem áll el se a hasnál, se hátul. Viszont nem mondható valami rugalmas anyagúnak, ami az úgymond nőiesebb formák tulajdonosainak sajnos nem kedvez, ezért ők inkább ne itt hagyják abba a cikk olvasását. A zsebes díszítések éppen hogy nem bizonyulnak soknak, habár, mi azt a két pertlit a cipzárak fogójáról azért inkább levennénk. Ára 8990 forint.

A Pull&Bearnél kapható ez a szintén cica fazonú, ám az előzőnél jóval kevésbé passzentos darab. Nagy pozitívuma, hogy némileg erősebb csípővel, esetleg szolid hassal rendelkezők is jó eséllyel bele tudnak férni, mi több, le is tudnak benne ülni úgy, hogy ezek után még mindig kapnak levegőt. Amúgy pedig a szokott méretnél egy számmal kisebbet érdemes belőle leakasztani. Az övtartóját kifejezetten feleslegesnek érezzük. 9490 forintba kerül.

A Zarában két jelöltünk is akadt. Az egyik egy skinny jeans változat, mellyel gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint a Stadivariusos nadrággal: leginkább vékonyaknak ajánlható, esetleg még a vékony elé most pluszban odakívánkozik, a "nagyon" jelző is. Ennek a nadrágnak az ára 9990 forint. A másik viszont, végre nem teljesen fekete és nem is cicaszabású, hanem szürke-fekete csíkos és simán egyenes szárú. Nekünk elsőre a Halott menyasszony című animációs film férfi főszereplője ugrott be róla, de ettől aztán sikerült elvonatkoztatni. Kétsoros gombolása arányos és mutatós. Mi leginkább inget vagy blúzt vennénk fel hozzá felülre, valamint nadrágtartót, ehhez ugyanis az is megy. 8990 forintért árulják.

Ennek a Pimkieben fellelt nadrágnak az esetében, finoman szólva semmilyen szempontból nem pörögték túl a minőséget. Anyaga az a bepállós, nájlonszerű borzadály, melyből sajnos még mindig tömegével gyártják a butikárut, és amelynek viselésétől, itt és most - az igényesség jegyében - mindenkit óva intenénk. Mindennek tetejébe a darab formátlan, mintha csak nem tudták volna eldönteni, hogy milyen fazonú legyen, és végül is kiegyeztek a se nem ilyen, se nem olyan jellegűnél. Ezek után az, hogy igénytelenül is van megvarrva, voltaképpen már mit sem számít. 6999 forintot kérnek érte, és aki ezt kifizeti, az meg is érdemli.

Bár azt hittük, hogy a Pimkie terméke volt a mélypont, ám a Tally Weijlbe betérve konstatálnunk kellett, hogy van még lejjebb. Itt csak a leértékelt áruk állványán találtunk magas derekú nadrágokat, mindjárt kétfélét is. Ezeket a darabokat először 4290, majd 2960 forintért nem tudták eladni, most pedig 1560-ért próbálják. Szerintünk ennyit sem érnek, ugyanis formátlanok, pocsék anyagból készültek és rondák.

A Mangoban ráleltünk végre egy nem fekete darabra. Jó, mondjuk ez meg sötétkék, méghozzá a klasszikus narancssárga cérnával varrva. Ez is cica szabású és farmer, viszont azon belül valamivel rugalmasabb anyag. Méretben a más nadrágok esetén szokásosat érdemes ebből is választani. Begombolni ugyan kicsikét macerás, viszont ha ezt összehoztuk, akkor nem áll el és rendesen tart. Valamivel drágább, mint a fentebb említett, hasonló színvonalú darabok, konkrétan 13999 forintba kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés