free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: béna, igennem, láttuk, menő, utcán 2 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN!NEM!
A megfelelő keretezés, ná já? Sommásan ennyi, ha meg akarjuk ragadni, hogy mi a legfrappánsabb ebben a pofonegyszerű, ugyanakkor jóleső harmóniában. A pirosak adta nagyszerű egyezés, ahogy egyiktől a másikig párhuzamos gombsor fut a szoros bőrdzsekin, ami viszont a cipővel alkot remek párt - és ha az ébenfekete sörényt is hozzácsapjuk a nagy egészhez, akkor a fekete hármasság, plusz piros kettősség emeli ki az egy szem, szűkre szabott farmernacit. Semmi extra... csak a jóízlés.A magas sarkú, finom vonalú, lábbelire omló, világos farmer pompás, az alulnézet mindenképpen dicséretes osztályzatot érdemel. Na de odafönt? Hát mivé lesz az ígéret? A sportos, kicsit bumfordi hátizsák kényelméért bezony, az eleganciával fizetünk, sajnos vastagon, de ez a kisebb gond. Azonban a kesztyű színe szinte kiüvölt, hogy nincs mihez csatlakoznia - hovatovább nemcsak a rikító árnyalat a fájó, hanem hogy akkorára sikerült vele hizlalni a kontrasztot, hogy a töredékek is csak szomorú félsikerek maradnak.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés