free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb ízű rágó

Borsa         Címkék: ízek, lista, rágógumi, teszt 2 hozzászólás

Tíz, találomra kiválasztott rágógumit teszteltünk. Alábbi listánk azt az ötöt tartalmazza, amelyik megkapta a "legjobb ízű" minősítést kíméletlen kritikusainktól. Ajánlunk randiravaló gumit is.


Rágózni mindannyian szeretünk, ezért rágótesztre szántuk el magunkat, melynek eredményét hamarosan olvashatjátok a Borsán. Addig is, amíg erre sor kerül, a teszteltek közül összeállítottuk az öt legjobb ízű rágó listáját. Mindenki bátran rágódhat, de vigyázat, van olyan hely a világon, ahol ez a tevékenység tilos. Szingapurban például szigorúan büntetik! Azért itthon se ragasztgassuk össze vele a közlekedési eszközök ülőkéit, se semmi mást csak úgy céltalanul.

Orbit Melon

Egyértelműen ez a legjobb a gyümölcsízűek közül. Kellemes narancssárga csomagolása és sárgadinnye íze van. Az olyan rágókkal, melyek nem mentolosak, hanem valamilyen töltetlékkel vagy gyümölcsös ízesítéssel rendelkeznek, a leggyakrabban az a baj, hogy ez az íz nem tart sokáig. Ettől függetlenül annak, aki szereti a sárgadinnyét, ez nagyon be fog jönni.

Orbit Spearmint


A zöldcsomagolású rágót azért szerettük meg, mert kellemes, közepesen mentolos íze van, ráadásul csomagolásának színe köztudottan nyugtató hatású. Jó eredménnyel, azaz négyes átlaggal végzett a kíméletlen vizsgabizottság előtt, így került a második helyre. Többen is azon a véleményen voltak, hogy randi előtt ilyet kell használni az emberi száj felfrissítésére. Mivel az íze nem marad meg valami sokáig, ezért szerintünk inkább közvetlenül csókolózás előtt érdemes bekapni belőle egyet.


Orbit Winterfresh

Ha valaki igazán erős rágót akar, akkor ezt vegye. Az erős íz az, ami a harmadik helyig juttatta. Habár sokan nem bírják az ennyire erős mentolos ízt, ha meg vagyunk fázva, akkor kifejezetten jótékony hatása lehet, nem beszélve arról, amikor váratlanul szembe találjuk magunkat egy olyan helyzettel, hogy jeget kell lehelni egy kirakatüvegre.


Wrigley's Spearmint

Listánk negyedik helyezettje az Orbit előtti időkre emlékeztet bennünket, amikor még a laprágó volt a divat és lehetett rendes, hangosan pukkanós lufit fújni a rágókból. Kellemes nosztalgikus rágóíze és illata van. Magabiztosan tartja magát vagy húsz éve a rágógumipiacon, noha időközben párnarágóvá alakult. Randi előtt ez is nagyon nyerő lehet.
Dino Eggs

A gyerekeknek szánt rágók közül ez a legjobb, annak ellenére, hogy nem csomagolás-azonos ízzel rendelkezik. Sőt, az sem von le semmit az élvezeti értékéből, hogy a zörgős-színes papírján ábrázolt horror tojásból valami vérhez hasonló anyag folyik épp kifelé, amit már valaki szét is spriccelt a megtört tárgy oldalán. A gyerekek néha meglepően bizarr dolgokat kedvelnek, de ettől még nyugodtan bízzunk időnként meg bennük, ennek jó íze van.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés