free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fehérneműs szex

HT         Címkék: fehérnemű, harisnyatartó, hímtag, szex 0 hozzászólás

Hímtagunk a női fehérneműk nagyestélyijéről, a combfixről értekezik. Szerinte a harsinya csak selyem lehet, a harisnytartós kűrruhában folytatott szexelés pedig pont nem fetisiszta megnyilvánulás.

Érthető okokból még sohasem flangáltam kint az utcán télvíz ideji fagyokban combfixes selyemharisnyában és egyszál miniszoknyában, de biztosan állíthatom, hogy a melltartó, a tanga, a combfixes harisnya és annak tartója, valamint a tűsarok göncösszeállítás nem utcai viselet, viszont a közvélemény szerint a női fehérneműk nagyestélyije, és még a legkispolgáribb értékítélet szerint is erős szexuális üzenettel bíró, legál erotikus viselet. 

 
A nagyestélyi összes ruhadarabját általában nem látja a nagy nyilvánosság, közszemlére általában a harisnya kerül, miniszoknya esetében a combfix és a tartó csipeszei néha, de a harisnya mindenképpen látszik. Köztudott, hogy minden combfix harisnyatartó, de nem minden harisnyatartó combfix, viszont ami mindkettő ruhadarabban közös, az az, hogy segítenek lábontartani a harisnyát, és hogy a fehérneműk nagyestélyi szettje elképzelhetetlen nélkülük. Bár combfixes selyemharisnyát nem lehet szexshopban kapni, de könnyebb egy csajt önszántából erotikusnak vélt selyemharisnyába bújtatni, mint rávenni az önkéntes mélytorokra. Ennek ellenére, alapjában véve, nem kedvelem a harisnyákat. Na jó, néha vadító és jólesik egy kis fehérneműs hancúrozás, de soha sem köteleznék egyetlen csaj sem ezért combfixes selyemharisnyába, pedig nálam az egyetlen harisnya, ami szóba jöhet, az a selyemből készült. És nem flancolásból, vagy az ára miatt, hanem azért, mert a jó szex alapfeltétele a fantázia.

Nekem a nejlon harisnya irritálja a szexuális fantáziámat, de hála a kínaiaknak, akik már évezredek óta ismerik a titkát, és a híres-hírhedt Mária Teréziának, aki pedig meghonosította a selyemtermelést hazánkban, olyannyira, hogy száz éve még harmadikok voltunk Európában a selyemelőállítási mezőgazdasági versenyben.

 

A kellő mennyiségű fantáziával bíró illetők szexuális célú selyemharisnya felhasználása igencsak színesítheti a nemi életüket. Egy illető, megfelelő képzelőtehetséggel, természetistenős szexuális szerepjátékba is bonyolódhat selyemharisnyás partnerével. Elég, ha csak abba gondol bele, hogy a selyem a selyemlepke lárvájának az alapanyaga, a kizárólag eperfán élő selyemhernyónak a nagy fehérjetartalmú szövőmirigyváladéka. De kialakulhat tudományos-fantasztikus szex is, ha  az illető elképzeli, hogy japán kutatók a selyemhernyó génjeit a medúzák fluoreszkáló fénykiadásért felelős génjével egyesítették, és már az eperfán befestették a gubókat.

Annak ellenére, hogy lakkharisnyanadrágos fiúk ritkán rohangálnak az utcán körömcipőben, a tűsarok, a melltartó, a tanga, a combfixes harisnya és annak tartója göncösszeállítás a fehérneműk nagyestélyije, és normál esetben csajok viselik. A közvélemény pedig erotikus viseletnek titulálja, mint nemijelleg erősítő nászi díszruhadarabokat. Többen úgy vélik, hogy a fehérneműbe burkolt erotikus öltözködés egyenesen arányos a pornóbiznic sikerével, és hogy a csajok csak és kizárólag a pasik kedvéért öltik magukra a fehérneműk erotikus szettjének nagyestélyijét a szexeléshez, de vannak, akik úgy vélik, hogy a csajok elsősorban önmagukért öltözködnek, és bár a harisnyatartó átüt a minin, de egy miniszoknyás csaj nem véletlenül villantja meg a combfixét és/vagy harisnyatartójának a csipeszeit egy nyilvános szórakozóhelyen.

Nem mindenki fetisiszta, aki a harisnytartós kűrruhában szexelés odaadó híve. A jó szex legalább annyira komoly, mint amennyire játékos. A jó szexhez nem árt a fantázia, és ér jelmezbe bújva nemi életet élni. Gond akkor lehet egy illetővel, ha combfixgyűjteménye van, vagy csak a harisnya vagy a tartója és nem a viselője izgatja szexuálisan.

 

 

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés