free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hobbi műhely

Borsa         Címkék: hobbi, kultúrtripp, műhely, nyitott, városliget 0 hozzászólás

A Városligeti Nyitott Műterem nevével gyakran találkozhatunk az egyik műsormagazin hirdetései között. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem művészképzőről van szó, hanem egy hobbi-műhelyről.

Elsőre egy szabadtéri alkotóműhely jut az eszünkbe, ami a Városligetben van. A résztvevők ülnek a fűben, vagy ilyen-olyan ülőalkalmatosságokon, és rajzolnak, festenek kedvükre. Az egész olyan a képzeletünkben, mint egy kinti rajzóra. A valóság nem sokban tér el a képzelettől, csak annyi a különbség, hogy egy olyan  műteremről van szó, ahová bárkit várnak, akinek kedve van szabadon alkotni.

Warga Zsófia a Magyar Képzőművészeti Főiskola Festő szakán végzett. Az ő ötlete volt, hogy egy olyan alkotóműhelyt hozzon létre, ahol bárki, akinek kedve van rajzolni, festeni, önkifejezni, az megtehesse. Az egészben az a legjobb, hogy nem művészképzés folyik, nem feltétlenül azokat várják, akik felvételire készülnek. Sőt! Inkább mindazokat, akik kikapcsolódni, szórakozni, ismerkedni, beszélgetni is szeretnének az alkotás örömeinek felfedezése mellett.

http://varosligetimuterem.hu

A művészi kiteljesedéshez szükséges kellékeket a helyszínen biztosítják az érdeklődőknek, akik kipróbálhatnak különböző technikákat, anyagokat. A hangulat családias, mindenki segít a másiknak, amolyan délutáni tanulócsoport működik itt. Egymás munkáira, beállításaira mindenki nagyon vigyáz. A szabadidő eltöltésének lehet ez egy tartalmas, de akár terápiás célzatú módja is, ösztönző, értő környezetben, pusztán az alkotásért, tét nélkül.

Nyitvatartás csütörtök-péntek-szombat: 14 órától az utolsó emberig! Előre be kell jelentkezni az adott napon 14 óráig a 06 20 9461 581-es telefonszámon. Válthatunk napijegyet, de kedvezményes árú bérletet is, melynek alkalmait nem lehet "elveszíteni", ha nem járjuk le egy hónap alatt, hanem továbbvihetők.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés