free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hobbi műhely

Borsa         Címkék: hobbi, kultúrtripp, műhely, nyitott, városliget 0 hozzászólás

A Városligeti Nyitott Műterem nevével gyakran találkozhatunk az egyik műsormagazin hirdetései között. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem művészképzőről van szó, hanem egy hobbi-műhelyről.

Elsőre egy szabadtéri alkotóműhely jut az eszünkbe, ami a Városligetben van. A résztvevők ülnek a fűben, vagy ilyen-olyan ülőalkalmatosságokon, és rajzolnak, festenek kedvükre. Az egész olyan a képzeletünkben, mint egy kinti rajzóra. A valóság nem sokban tér el a képzelettől, csak annyi a különbség, hogy egy olyan  műteremről van szó, ahová bárkit várnak, akinek kedve van szabadon alkotni.

Warga Zsófia a Magyar Képzőművészeti Főiskola Festő szakán végzett. Az ő ötlete volt, hogy egy olyan alkotóműhelyt hozzon létre, ahol bárki, akinek kedve van rajzolni, festeni, önkifejezni, az megtehesse. Az egészben az a legjobb, hogy nem művészképzés folyik, nem feltétlenül azokat várják, akik felvételire készülnek. Sőt! Inkább mindazokat, akik kikapcsolódni, szórakozni, ismerkedni, beszélgetni is szeretnének az alkotás örömeinek felfedezése mellett.

http://varosligetimuterem.hu

A művészi kiteljesedéshez szükséges kellékeket a helyszínen biztosítják az érdeklődőknek, akik kipróbálhatnak különböző technikákat, anyagokat. A hangulat családias, mindenki segít a másiknak, amolyan délutáni tanulócsoport működik itt. Egymás munkáira, beállításaira mindenki nagyon vigyáz. A szabadidő eltöltésének lehet ez egy tartalmas, de akár terápiás célzatú módja is, ösztönző, értő környezetben, pusztán az alkotásért, tét nélkül.

Nyitvatartás csütörtök-péntek-szombat: 14 órától az utolsó emberig! Előre be kell jelentkezni az adott napon 14 óráig a 06 20 9461 581-es telefonszámon. Válthatunk napijegyet, de kedvezményes árú bérletet is, melynek alkalmait nem lehet "elveszíteni", ha nem járjuk le egy hónap alatt, hanem továbbvihetők.

 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés