free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vécédeszkás játszámák

HT         Címkék: hímtag, kapcsolat, problémák, vécédeszka 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint egy igazi vécédeszkás játszma egy pasi és egy csaj között sokkal inkább szól a boldogtalanságról, mint a vizeletcsepp maradványokról. Továbbá az állvavizelésért is felemeli a szavát.

edves rendszeres és nem rendszeres Hímtag rovat cikkeket fogyasztó BorsaOlvasók! Alábbi Hímtag elmélkedésben a pisiliés szó hímtagszerű használata olyan mértékeket ölt, ami a cikk olvasása közben - főleg vizuális típusú felhasználó esetében - esetleg hányingert okozhat. Ezúton kérünk elnézést, de egy férfi nem pisilni jár, ő pisálni megy. Ahogy a dolgok vannak, ugye. Csak semmi szirup. Szeretünk Hímtag.Nagy szerencsénkre vizeletünk eltávolítását a szervezetünkből, bármilyen testhelyzetben véghez tudjuk vinni, de mi leginkább az ülős, illetve állóspisit társítjuk a vizeléshez. Bár egyéni beállítottság és élethelyzet függő, de pasik is pisálhatnak ülve, és űríthetnek állva a csajok is higénikus papírtölcsér segítségével vagy anélkül. Viszont, ha egy stabil kapcsolatban a vécédeszka, és annak állapota, illetve helyzete a marakodás tárgya, akkor ér megszakítani azt, és ér elgondolkodni a párválasztás szépségeiről. Semmi értelme az ülőke direkt fel-, illetve lehajtásán játszmázni, mert a vécédeszka nem szoknya vagy rövidital.

Egyébként is alap, hogy összeköltözéskor, egy hosszútávra tervezett, stabil kapcsolat elengedhetetlen velejárója egy otthoni piszoár. Vendégségben meg illik viselkedni, de nem kötelező lemondani például az állvapisálásról, csak be kell tartani a tisztasági szabályokat. Annak ellenére, hogy a honi háztartásokban nem alapfelszereltség a piszoár, de egy privát vizelde a legális állvahugyozás záloga, és mindenkit megillet az állvapisálás és az otthoni piszoár joga, ráadásul kirázni is csak állva lehet.Egyesek szerint az izomlazító rázogatás praktikus a húgycsőben maradt vizelet eltávolítására, mások úgy vélik, hogy masztrubáns előjáték, megint mások szerint a rázogatós pisiszórás kizárólag a hímek territoriális hóbortja, és vannak olyanok is, akik tisztaságügyi kérdést csinálnak belőle. Mindenesetre alap, hogy az odacsorranós vizelet eltávolításának kísérlete, minimum kétféle módon történhet, például kirázással és megtörléssel, az előbbi a pasikra az utóbbi meg a csajokra jellemzőbb, és az is alap, hogy a legtöbb háztartás nem rendelkezik piszoárral csak ülősvécével. Otthoni ülősvécéje vagy vizeldéje előtt állva, bárki legálisan alkalmazhatja az izomlazításos rázogatástechnikát, az odacsorranós vizelet eltávolítása érdekében. Viszont, ha egy illetőnek csak ülősvécés lehetőség van vendégségben, akkor udvarias gesztus az arra a célra kikészített tisztítóeszközzel a megtörléses verziót alkalmazni, már ha a vizelő vendégnek nem szándéka összepisapöttyözni a céltárgyat és könyékét.

És természetesen ér ugyanígy hozzáállni a vendégséges piszoárokhoz is, mert a húgyfröccskölésnek is megvan az ára, akárcsak a csatornázásnak vagy a klórnak. Elmérgesedett stabil kapcsolatban a családi illemhely vizeletcseppmaradványa ugyanolyan válóok lehet, mint a vécédeszka helyzete körüli veszekedések. Vendégségben kapcsolatromlást idézhet elő a szándékosnak is vélhető összepiszkítási akció, főleg ha azt a piszoár helyett a csapba végzi az elkövető. Nyilvános szórakozóhelyen pedig besorolástól függően, pár száz forinttól kezdődik a mosdóhasználat és a legális pöttyözés ára.Alap, hogy sittes körökben általában nem egészségvédelmi, hanem hierarchikus okokból elkövetett megalázásként alkalmazzák a levizelést, és köztudott, hogy a vécé-és vizeletfetisisztákon kívül kevesen vonzódnak a vesenedvekhez és a vécéülőkékhez. Ezen kevesek közé tartoznak azok, akik szerint az emberen kívül csak a gnú issza meg saját vizeletét. A veseváladékkal a szép bőrért mozgalom hívei, akik úgy vélik, hogy egészséges a reggeli első pisijükkel arcot mosni vagy lehajtani egy-két centet belőle, mert feltétlenül megbíznak a méreganyagtartalmában, a kóros összepisapöttyözők, akik beteges örömmel és önfeledtséggel hagynak bárhol vizeletmintát, és a pisilési szokásaikon és a vécédeszka helyzetén marakodó stabil viszonyban élők. Ha a résztvevő felek eljutnak  kapcsolatuk azon fázisához, amikor a családi illemhely ülőkéjének helyzete is elég apropó a veszekedéshez, és a privát piszoár felszerelése sem oldja meg a konfliktust, akkor ér megszakítani a viszonyt, mert egy igazi vécédeszkás játszma legalább annyira szól a vizeletcseppmaradványokról, mint a boldogtalanságról.


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés