free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Videómegosztó cipőmániásoknak

Borsa         Címkék: cipők, cipőmánia, kirakat, videómegosztó 0 hozzászólás

Az internetes közösségépítés egy sajátos formája jelent meg néhány napja egy amerikai oldalon. A bennünk élő Carrie Bradshaw most minden szempontból kielégülhet, legalábbis, ami a cipőket illeti.

Kifejezetten cipőmániások számára hozott létre ugyanis videomegosztó oldalt a massachusettsi illetőségű Powderhouse Productions médiacég. A Shoetube gyakorlatilag úgy működik, ahogy például a Youtube is. Azzal a kicsit sem elhanyagolható különbséggel, hogy ezen csak és kizárólag cipőkkel kapcsolatos videókat lehet találni, illetve feltölteni. Sőt, akár még lelki társakra is találhatunk a segítségével.internetes közösségépítés egy sajátos formája jelent meg néhány napja egy amerikai oldalon. A bennünk élő Carrie Bradshaw most minden szempontból kielégülhet, legalábbis, ami a cipőket illeti.A site még csak néhány hete létezik. Eddig főleg divatbemutatókon, utcán és cipőboltokban készült riportok kerültek fel rá, és minden nap megválasztják a "Nap Cipőjét" is. Az oldalon lehet regisztrálni, és ezt követően fórumozni, csatlakozni a szerveződő közösségekhez, valamint cipős témájú blogokat olvasni, esetleg indítani egyet. Bár az oldal egyelőre még érezhetően kezdeti fázisát éli, de ahogy elnézegettük, bizony van egy olyan érzésünk, hogy erősen be fog futni.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés