free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: nőies, tavaszi cipő, hétköznapra

Megyeri Nikolett         Címkék: cipők, cucckereső, divat, hétköznapokra, tavaszi 0 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten nőies cipőt kerestünk, hétköznapokra.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben kényelmes, ám nőies tavaszi cipőt kerestünk, hétköznapi használatra.

Vagabond

A Vagabond cipőboltban jelenleg fellelhető készlet láthatólag a tizenévesektől a harmincasokig tartó korosztályt célozza. Első kiszemeltünk ez a retrós jellegű, zárt fazonú lábbeli (kép1), mely már a jelenleg aktuális, hűvösebb, kora-tavaszi időszakban válthatja, az elmúlt hónapokban igencsak a lábainkra gyógyult csizmát. Inkább nadrágos összeállításokhoz alkalmas. Bőrből készült, közepesen puha, a lábfejet kellemesen megtartja, és nyolc centis sarka sem érződik zavarónak. Feketében és kékben kapható. Ára 21990 forint.

Vagabond

Íme a klasszikus, fekete, hegyes orrú tűsarkú (kép2), dizájnosabb és kényelmesebb verzióban. Alacsonyabb - mindössze hat és fél centis - és stabilabb, de még éppen kecses sarokkal, tompább orral. Amolyan "jolly joker" darab, mely felvehető szinte bármilyen hétköznapi szereléshez, legyen az akár nadrágos vagy szoknyás, kiöltözős vagy lazább. Ára 16990 forint.

Aki az elmúlt években annyira rákattant a balerinacipőkre, hogy 2008-at sem tudja elképzelni nélkülük, annak feltétlenül érdemes benéznie ebbe a cipőboltba, ugyanis itt tényleg bőven lesz miből válogatnia. Mi a bőség zavarával küszködve, végül is ezt a minden szempontból bájos, hófehér, bőr balerinát (kép3) emelnénk ki a választékból. Egyszerűségét "patcworkös" varrása dobja fel, valamint ott figyel rajta egy ízléses és idén kifejezetten trendinek számító masnis díszítés is. Ára 12990 forint.

Az Alberto Zagoban jócskán találtunk olyan cipőket, melyeket, még ha meg is vennénk a minimálbért erősen közelítő összegért, azután lehet, hogy inkább a vitrinbe állítanánk be otthon, mintsem, hogy abban koptassuk a városi flasztert. Jobban körülnézve azonban itt is ráakadtunk néhány, valamivel szolidabb árú és hétköznapi viselésre alkalmasnak talált lábbelire.

Alberto Zago

A késő-huszasoktól, harmincasoktól felfelé, gyakorlatilag bármely korosztály számára ajánlható ez az olasz, bőr modell (kép4). Vonalvezetése nem éppen izgalmas, inkább pozitív értelemben véve konszolidált. Jellegénél fogva elsősorban hivatali öltözékekhez passzol. Fekete, fehér és natúr színben is létezik. Ára 25990 forint.

Ezt a cipőt (kép5) bizony nézegettük egy darabig, mielőtt beválogattuk volna ebbe az összeállításba. Ugyanis kicsit szokni kellett a látványát, mielőtt eldöntöttük volna, hogy tulajdonképpen milyen. Végül arra jutottunk, hogy épp annyira merészkedik a giccs határára, amitől sajátos módon elegáns lesz. Olyan darab, mely mindenképpen vonzza a szemet. Éppen ezért ügyesen kell hozzáöltözni, lehetőleg letisztultabb vonalú, egyszínű, vagy maximum szolidabb mintázatú ruhákba, hogy az összhatás nehogy "túl sok" legyen. Három aktuális divatszínben, azaz fehérben, feketében és sárgában is árulják. Ára 22990 forint.

Alberto Zago


Utolsó választott modellünk (kép6) már meleg tavaszi, sőt nyári napokra való. A hátul zárt, elől nyitott kialakítású lábbeli megfelelően szellős, ugyanakkor tartja is a lábfejet. Látványossá a sarkán és az oldalán található háromszögkivágások összhangja teszi. Nadrághoz is minden további nélkül fel lehet venni, ám szoknyával érvényesül igazán. Feketében és szürkésfehérben kapható. Ára 20990 forint.


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés