free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Smink: türkiz szemek

Borsa         Címkék: kék, smink, szemek, szemfestés, türkiz 5 hozzászólás

Mivel állítólag idén a barna mellett a türkiz is divatban marad, a Borsa sminkese ezen a héten egy látványos, türkizkék sminket készített. Sorozat sminket használó csajoknak, hogy ne kapjanak ideget.

Néha még Borsamunkatársak is képesek arra, hogy számot vessenek a birtokukat képező tudással, ami a sminkelést illeti. Mindannyian hosszú évek alatt fejlesztettük ki a saját jól/rosszul bevált módszereinket arra, hogyan változzunk át reggelente kócos, karikás szemű, piros orrú, gyűrött arcú koboldból nővé. Ezen a héten is a Borsa sminkese ad gyakorlati tanácsokat Borsaolvasónak és persze nekünk is.Mielőtt folytatnánk a különböző színű szemekhez javasolt nappali sminkek ismertetését, egy rövid kitérőt teszünk, és megmutatjuk, hogy a Borsa sminkese hogyan készített el egy, a tematikájában a füstös és a natúr szemekhez kapcsolódó színes sminket.

Nézegess türkiz, natur és satírozott sötét sminkeket!

Az arc megfelelő alapozása után, modellünk szemhéjára is került folyékony alapozó. Erre azért volt szükség, hogy kellőképpen megtapadjon a szemfesték, hiszen, ha port porra teszünk, az nem tapad annyira. Borsasminkes rengeteg világos púdert tett a szemek alá, mégpedig azért, mert elkerülhetetlen, hogy a szemhéjpúderről ne szóródjon le valamennyi a szem elá. Ha hullik, simán foltos lesz az a rész, ez meg ugye nem annyira jó, pláne, ha már ennyit kínlódunk a tökéletes smink elkészítésével.

Azért használta sminkesünk a képen látható türkiz színt, mert állítólag ez idén is divatos lesz. Tessék mindenkinek örülni, mert ez az a szín, ami minden haj-és bőrtípushoz illik. A képen elég erőteljesen jelenik meg a türkiz, nektek nem feltétlenül kell ilyen erősen feltenni. Sminkesünk kezében csak a fotók miatt fogott erősebben az applikátor.

A szivacsos applikátorral kívülről, befelé haladva satírozta el ezt a tényleg nagyon hatásos színt, és tényleg nem győzzük hangsúlyozni, hogy azért tűnik elsőre furcsának és soknak, hogy minden ívet és technikát meg tudjunk nektek mutatni. Itt jegyeznénk meg, hogy ha túl erősre sikerülne a szemfestés, akkor fültisztító pálcikával halványítsatok. Az éles kontúrokat is ezzel kell enyhíteni.

Fenti képen jól látható a művelet, és az hogy a pálcika használatával sikerült egyenletesen eloszlatni a festéket.Amikor úgy érezzük, hogy elégedettek vagyunk, a szem alól ecsettel söpörjük ki a lehullott színes port, és ha túlságosan erős, keretszerű lett a festés, a szem alatti részt is halványítsuk ízlés szerint.

Mivel hangsúlyos a szem, minimál dizájnt kap a száj és az arcpirosítás is inkább üde pír legyen, mint nem. A Borsa sminkese ezt a sminket kizárólag buliba ajánlja, ugye nem kell megmagyaráznunk, miért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés