free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vidd haza a Mátyás Templomot!

Borsa         Címkék: eladó, kultúrtripp, mátyás, templom, tetőcserepek 0 hozzászólás

Igazán kreatív bevételi forrást találtak ki a budavári Nagyboldogasszony-főplébánia illetékesei: építési hulladékot értékesítenek, díszcsomagolásban. Persze nem akármilyet, és még autogramm is van rajta.

Aki úgy érzi, hogy szeretne birtokolni egy darabot a felújítás alatt lévő Mátyás-templom leselejtezett tetőcserepei közül, az most minden további nélkül vásárolhat egyet. Sőt, az árban még benne foglaltatik egy autogram is, ami nem mástól, mint a templom plébánosától, Dr. Varjú Imre kanonok atyától származik.

www.matyas-templom.hu

A cserepek egyébként mázas Zsolnay kerámiák, melyeknek eszmei értékét az adja, hogy a templom tetejéről 50 évig ott figyeltek a budapesti panoráma pixelei között. Most viszont - abszolút prózai módon - építési hulladékká váltak. A cserepeket ablakos hullámpapírba csomagolva árulják. Mindegyikhez sorszám és tanúsítvány jár, melyben feltüntetik, hogy a tetőn pontosan hol helyezkedett el az adott cserép. A csomagok darabja 3600 forintba kerül. Az értékesítésből befolyó pénzt is a templom rekonstrukciójára fordítják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés