free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexbókok

HT         Címkék: hímtag, szex, szexbókok, verpálpetting 1 hozzászólás

A szexuális célzatú bókolás az önkéntes szexelők által, intim helyzetben elkövetett méltatási tett, amit szexelés előtt, közben, vagy után mondanak. A dicséret, az orgazmust előkészítő verbálpetting része.

A bók dicséret, és a legtöbb ember szereti, ha dicsérgetik. Nagy szerencsénkre mindenkit érhet elismerés, mert bókolni könnyű, és a bókban az is nagyszerű, hogy mindenkinek jólesik.  Egy apró névtelen bók legalább annyi örömöt okoz a méltatottnak, mint a méltatónak. Egy őszinte bók pedig legalább annyira lelkesítő tud lenni, mint egy hadvezér csata előtti szónoklata, vagy egy vezérigazgató elismerő szavai a prémiumosztáskor. Bár az ideális bók őszinte, de még egy névtelen bóknak is célja van. Többek között egy inkognítós dicséret célja lehet az elismert fél öröme, vagy kíváncsiságának felkeltése, esetleg az elismerő félnek esik jól a tett, vagy lehet, hogy így vezekel vagy élvezkedik. Alap, hogy egy őszinte bók mindig eléri a célját, viszont a bók jelentőségében az őszinteségi faktor legalább annyira fontos, mint a politikusok beszédeiben. Egy bók persze helyzet és szövegkörnyezet függően más és mást jelent.

Például a napjainkban nagyon elterjedt bókoló tőmondat - a Nagy vagy. - is egészen mást jelent, ha respektből mondják, és másról szól, ha automatizmusból. Ezzel a kijelentéssel egy hajbókoló dicsérgethet érdekből és számításból is, közismert formula a bókolós seggnyalás, és egészen másként sül el a fenti tőmondatbók partin csajozáskor és nemi tevékenység űzése közben mondva egy csaj szájából. Annak ellenére, hogy bókolni sokmindenért és sokféleképpen lehet, és nagy szerencsénkre a nők manapság simán lebókolják a férfiakat, a pasik és csajok között a leggyakoribb bókolási formula még mindig a szexuális célzatú.

Alap, hogy nem minden férfi akarja csak azt, nem minden pasi vérnősző magvető, nem minden pasi akar minden nőstény kanja lenni egyszerre, és az is alap, hogy egy szexuális célzatú bók csakis kölcsönös szimpátia esetén sikeres. Köztudott, hogy a bókok elsősorban az érzelmekre hatnak, ezért erőszakos nemi közösülés közben az elkövető hiába is próbálkozik elnyerni partnere rokonszenvét értelmi képességeinek költői méltatásával, mert nemi erőszak esetén a nő ódzkodásának leszerelése érdekében nem a bókolás a legmegfelelőbb eszköz. A partner szexuális méltatása önkéntes szexelésnél hatásos és célravezető, még akkor is, ha a csajok az első nemi érintkezéskor rendszerint eljátszák a túlzásba vitt vonakodásos szerepet. A legtöbb csaj kipróbálja a feszültségfokozás érdekében az elhárítási akciózást, kéreti magát, udvaroltat, érezteti, hogy meg kell fizetni az árát, hogy küzdeni kell érte. Egy csaj vonakodási motivumai legalább annyira fokozzák a nemi feszültség izgalmait, és befolyásolják alapvetően egy pasi érzelmi életét, és növelik a nemi vágyat, mint amikor a csajok nászi pompásra dekorálják magukat. Egyes vélemények szerint a vonakodási ceremónia őstermészetes ügy, ennek ellenére lehet nem érteni az ellenkezést, és nem élvezni az izgalomfokozó  ódzkodást, de régen rossz, ha egy illetőt csakis a vonakodó csajok indítanak be, ráadásul kórossá fajulhat hajlama és notórius nemi erőszakolóvá válhat az illető.A szexuális célzatú bókolás rendszerint az önkéntes szexelők által, intim helyzetben elkövetett méltatási tett, és szexbókot általában szexelés előtt, közben, vagy után mond az ember.  Persze nyilvános szórakozóhelyen történő publikus nemi érintkezéskor vagy taxi hátsó ülésén is ér dicsérni, de legtöbbször privát viszonyok között bókol egy illető szexuálisan. A szexuális bókolás rendszerint az orgazmust előkészítő verbálpetting része. Nagy szerencsémre az eddigi összes csajom szinte kötelezően ismerte a két ellentétes nemű emberi lény szexuális akciójának izgalmát fokozó vonakodás trükkjét és hatásait. Tudták, hogy nemi helyzetben, tehát a klasszikus lefekszünk egymással állapot idején, amikor hagyom, hogy csináld, amikor engedem magam meghódítani, de nem adom magam könnyen helyzet van, mekkora a jelentősége a fejük félrefordításának.

Annak ellenére, hogy élnek a Földön olyan emberek, akik még hisznek a bókokban, a bókolás célja nem feltétlenül a szexuális együttlét, de meredő farokkal ösztönvezérelt párzó mozdulatok kíséretében szerelmet vallani az orgazmus érdekében, az legalább annyira funkcionális, mint egy névtelen bók.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés