free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: citromsárga, tavaszi pulóver

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, pulóver, sárga 0 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten citromsárga, tavaszi pulóvert kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk.

Ebben a részben citromsárga, tavaszi pulóver után kutattunk. Feltett szándékunk volt, hogy ezúttal kilépünk a Zara- H&M-Mango-Inditex márkák köréből, és csak azért is máshol keresgélünk. Ez azonban csak részben sikerült, miután a Mexx, a Springfield, a Tatuum, a Sisley, sőt - united colors ide vagy oda - a Benetton üzleteiben is hiába próbálkoztunk, nem leltünk egyetlen, citromsárga pulóverre emlékeztető darabot sem.Az Espritben viszont kapásból - már a kirakatban is - találtunk. Anyaga közepesen vékony és puha. Felvéve, a felsőtesten se nem bő, se nem szűk. Szabásvonalában azonban megvan az a bizonyos "pláne", nevezetesen a szolidan bővülő, háromnegyedes ujjmegoldás. Nagy pozitívuma még a kiegyensúlyozott, ámde mégsem sápadt színárnyalata. Ára 9990 forint.

Aki az éppen nyíló aranyesőhöz szeretne öltözni, annak a Persona igencsak kedvez ezzel a modellel, melynek színe olyan, akár az aranyesőbokor virágjáé. Szabásvonalát tekintve semmi különös, a háromszögkivágás körüli szolid behúzás sem túlzottan kreatív ötlet. Anyaga kissé löttyedt esésű, tipikusan olyan, melyet naphosszat igazgathatunk magunkon. 12990 forintot kérnek érte, ami szerintünk egyáltalán nem tükrözi az ár-érték arányt.A Promodban összesen egyetlenegy tavaszi pulóver-szerűséget leltünk fel. A színe picikét zöldbe hajló, körülbelül olyan, mint az éretlen citromé. Viszont legalább kötött, igaz, rövidujjú. Szabásvonala alapján, teltebb testalkattal rendelkezőknek kifejezetten ajánlhatjuk, vékonyaknak viszont nagyon nem, mert rajtuk még a legkisebb méret is zsák hatását kelti. Utóbbi többek között még annak is köszönhető, hogy anyaga egy fokkal merevebb a kelleténél. 8490 forintot kérnek érte.

A Stradivariusban vásárolható meg ez a laza kötésű pulóver, a sárga mellett egyébként több más színben is. Bő, vállról ejtős, extra kényelmes, de még éppen, hogy nem slampos. A hűvöstől nem igazán véd, sőt, mindenképpen alá kell valamit venni, ugyanis meglehetősen átlátszó is. Az ára kifejezetten baráti, mindössze 3790 forintot kell otthagynunk érte.Betértünk végül a Mangoba is, amivel nem jártunk rosszul, hiszen két, alkalmasnak tűnő darabot is le tudtunk akasztani. Az első egy rövid, bolerós jellegű modell. Szabása és egészséges, élénk citromsárga színe kifejezetten vidám, így ha például egy teljesen fekete összeállításhoz vesszük fel, még azt is kiválóan feldobja. Anyaga korrekt, olyan, amivel kapcsolatban joggal remélhetjük, hogy épségben kibír néhány mosást. Ára 5699 forint. Második választottunk ez a rövid ujjú darab. Nagyon vékony, lágy esésű, kötött anyagból készült. Kialakításánál fogva a nagyon vékonyaktól kezdve az erősebb testalkattal rendelkezőkig bárki nyugodtan viselheti, ha amúgy jól érzi magát benne. 6399 forintba kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés