free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kőszüzek

HT         Címkék: hímtag, kőszűz, önmegtartóztatás, szexuális, vágy 0 hozzászólás

A kőszüzek önkéntesen szexmentességet fogadó világi apácák, akik önmagukért szüzek. Egy igazi kőszűz maximum smárol és önmegtartoztat, mert semmi szándéka kiélni szexuális vágyait.

Alap, hogy a csajok általában kedvelik a nemi közösülést, és az is, hogy mindenféle módon igyekeznek elnyerni partnerük szexelési hajlandóságát, hogy bókoltatnak, udvaroltatnak, kéretik magukat, hogy úgy tesznek, mintha kedvük ellen lenne  a dugás, és az is alap, hogy természetes és vágyfokozó a csajos ellenállás, de köztudott, hogy kőszűzre nem hat a szexbók.A szüzességnek legalább annyi köze van a természetességhez, mint a közerkölcsnek az emberi párkapcsolatok monogám hagyományaihoz, vagy mint a kísérteteknek a fantomokhoz. A szüzességi fogadalmak emberemlékezet óta többnyire puritán vallási rituáléból gyökereznek, és még a materialista olvasók nagy része is olyan családban nevelkedett, ahol a szülők még hittek a házasság előtti szex tilalmában. Bár egyes vélemények szerint a szex a hús eredendő bűne, de nagy szerencsénkre az ember az egyetlen erkölccsel bíró földlakó, ezért bárki hihet a nemi érintetlensége becsében, hihet a vétlenségében, az ártatlanságában, romlatlanságában, erényességében, makulátlanságában és szíve joga, hogy mikor óhajtja átszakíttatni a szűzhártyáját. Annak ellenére, hogy a himen plasztika korában nagyon ritkán vetik alá az újdonsült partnert lepedős vérvizsgálatnak, a szüzesség nem szégyen, viszont egy szűzhártya nem pajzs, nem védi meg tulajdonosa lelkét, és testét is, maximum a nemi betegségektől. Nagy szerencsénkre napjainkban kevés csaj hisz a szüzesség fantomjában, viszont minden kőszűz fantomhívő.

A kőszüzek önkéntesen szexmentességet fogadó világi apácák. Nem valamelyik istennek ajánlják nemi érintetlenségüket, rendszerint önmagukért szüzek. Egy igazi kőszűz maximum smárol, és nemi erőktől agyonterhelve is önmegtartoztat, mert semmi szándéka kiélni szexuális vágyait. A kőszűz olyan, mint egy bástya. Bevehetetlen és megrendíthetetlen, ellenáll cselnek és erőnek, hiába minden fortély, kitart szexmentes álláspontja mellett. Egy kőszűz a végletekig akadályozza vágya beteljesülését, hogy növelje az izgalmait. Viszont direkt hergeli partnerét. A kőszüzek nem azért fordítják félre a fejüket nemi helyzetben, hogy a pasi szervezetében a szexuális feszültség izgalmaink a növelése által a nemzéshez szükséges erők nagyobb koncentrációt érjenek el, hogy jobb és eredményes legyen a nemzés, hogy erőteljesebb és tehetségesebb az utód, hanem azért, hogy ne. A kőszűz vonakodásának semmi köze a természethez, mesterkélt emberi találmány, mint az apácarendek, vagy a vaginaplasztika.Arról meg most ne is essen szó, hogy mennyire romlatlan egy önsanyargató kőszűz. De ér bepróbálkozni, viszont nagy áldozatokat kell hozni a diadalért. Kezdő Hímtagként volt dolgom, életemben először és utoljára, kőszűzzel; köszönhetem életem legbénább berúgását.  Bár a gyakorlottabb kujonok már a tekinetből megérzik, de jellemzően egyik csajnak sincs a homlokára írva, hogy kőszűz, ahogy az sem, hogy nimfomán. Nyilvános szórakozóhelyen történő italozás közben akadtam a kőszűzemre. Tapasztlatlan kezdőként a szexreterelő beszélgetésből sem jöttem rá, és nem olvastam ki semmit sem kőszűzem szeméből. Egyébként is érettebb volt nálam, meg ő szedett fel. De valami, talán az utcai smárolásban, gyanús lett, és nem tudva, hogy a cellában lesz-e ital és zene, a biztonság kedvéért magamhoz vettem egy palack bort és egy walkmant. Akkoriban legalább annyira ritkásan volt héder a szexhez, mint a mai tiniknek. Volt, hogy többen is dugtunk egyszerre egy lakásban, ha lehetőség adta külön szobákban, de megesett, hogy egy légtérben is többen szexeltek.

Az aktuális szituáció is hasonló volt. Egyszobás társas szexre indultunk, természetesen ki-ki alapon. A kőszüzem a pecó bejáratáig meredésig cukkolt. Szigorúan smár, meg kölcsönös tapizás, nincs bugyibanyúlás, de ruhán át ér alapon. Szexuális izgalomban tartás egészen jól ment még az előszobában, de amikor az egyetlen szobába jutottunk, ahol a haverom meg a csaja, nagyvonalúan átengedve a szoba egyetlen kanapéját, már pucéran a padlón nyomta, nem nyúlhattam többet a kőszűzemhez. Ahogy leültünk a kanapéra hirtelen hozzáállást váltott és elutasított minden közeledési kísérletet. A szexbókok mit sem értek, a nemi erőszakot meg már akkor is elutasítottam, és mivel még arra sem bírtam rávenni, hogy legalább valami, kénytelen voltam walkmannal a fülemen berúgni.

 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés