free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Közös bénázás

Borsa         Címkék: egyedülállók, főzni, ízi, kishír, konyha 1 hozzászólás

Nincs könnyű dolga annak, aki ismerkedne, de kínosnak érzi és nem szereti a vakrandevúkat. Egy internetes társkereső segítségével azonban a tánciskolán kívül ma már máshogyan is barátkozhatunk.

A legtöbb első randevúban az a rossz, hogy az ember lánya már előre szorong azért, hogy majd belekerül egy totálisan kiszámíthatatlan szituációba. Ezért már a találkozáskor feszeng, főleg akkor, ha a randinak azon kívül, hogy beül egy kávézóba, nincs egyéb jellegzetessége. Mert ott bizony nincs más program, szürcsöli a baracklevet, issza a kávét, cigizik, mintha kötelező volna, és próbálja megőrizni nyugalmát. Meg persze ilyenkor próbál udvarias is maradni, főleg akkor, ha a jelölt - szintén kínjában - felteszi azt a kérdést: "Hogy lehet, hogy egy ilyen jó nőnek nincs pasija?"  Vagy ezt: "Miért szakítottál a volt pasiddal?". Ha azonban egy tevékeny és kreatív programot talál ki a randevúra, akkor mindezt elkerülheti és sokkal többet megtudhat a másikról. Meg persze szórakozhat is.

www.chefparade.hu

Az egyik internetes társkereső kitalálta, hogy a Chefparade főzőiskolával együttműködve főzőtanfolyamokat szervez egyedülállóknak. A tanfolyam hossza, körülbelül három óra, mialatt a 20-30 résztvevő, több csoportba osztva, több fogást is elkészít. A tanfolyam ára korlátlan italfogyasztást tartalmaz - tehát, ha mégsincs ott az igazi, akár le is ihatjuk magunkat bánatunkban -, és a főzéshez szükséges alapanyagokért sem kell külön fizetni, a végén pedig mindenki megeszi, amit főzött.

A társkereső főzés következő időpontja: Április 12, este 7 óra. A helyszín: 1094 Budapest, Páva utca 13. Jelentkezni előzetesen kell, itt. Információink szerint eddig több pasi jelentkezett rá, mint csaj, szóval hajrá!

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés