free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Közös bénázás

Borsa         Címkék: egyedülállók, főzni, ízi, kishír, konyha 1 hozzászólás

Nincs könnyű dolga annak, aki ismerkedne, de kínosnak érzi és nem szereti a vakrandevúkat. Egy internetes társkereső segítségével azonban a tánciskolán kívül ma már máshogyan is barátkozhatunk.

A legtöbb első randevúban az a rossz, hogy az ember lánya már előre szorong azért, hogy majd belekerül egy totálisan kiszámíthatatlan szituációba. Ezért már a találkozáskor feszeng, főleg akkor, ha a randinak azon kívül, hogy beül egy kávézóba, nincs egyéb jellegzetessége. Mert ott bizony nincs más program, szürcsöli a baracklevet, issza a kávét, cigizik, mintha kötelező volna, és próbálja megőrizni nyugalmát. Meg persze ilyenkor próbál udvarias is maradni, főleg akkor, ha a jelölt - szintén kínjában - felteszi azt a kérdést: "Hogy lehet, hogy egy ilyen jó nőnek nincs pasija?"  Vagy ezt: "Miért szakítottál a volt pasiddal?". Ha azonban egy tevékeny és kreatív programot talál ki a randevúra, akkor mindezt elkerülheti és sokkal többet megtudhat a másikról. Meg persze szórakozhat is.

www.chefparade.hu

Az egyik internetes társkereső kitalálta, hogy a Chefparade főzőiskolával együttműködve főzőtanfolyamokat szervez egyedülállóknak. A tanfolyam hossza, körülbelül három óra, mialatt a 20-30 résztvevő, több csoportba osztva, több fogást is elkészít. A tanfolyam ára korlátlan italfogyasztást tartalmaz - tehát, ha mégsincs ott az igazi, akár le is ihatjuk magunkat bánatunkban -, és a főzéshez szükséges alapanyagokért sem kell külön fizetni, a végén pedig mindenki megeszi, amit főzött.

A társkereső főzés következő időpontja: Április 12, este 7 óra. A helyszín: 1094 Budapest, Páva utca 13. Jelentkezni előzetesen kell, itt. Információink szerint eddig több pasi jelentkezett rá, mint csaj, szóval hajrá!

 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés