free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Művészi melltartók

Borsa         Címkék: gumicukor, kirakat, melltartó, ruha, szobor 0 hozzászólás

Bár a ruha alá nem volna éppen ideális viselet egy gumicukorból készült melltartó, ugyanakkor művészeti alkotásként abszolút szóba jöhet. Egy brazil művészcsoport melltartó-szobrokat készített.

A melltartóhoz való valamilyen módon való viszonyulást a nő nem kerülheti el. Van, aki utálja és elutasítja, míg mások több réteg ruhában is meztelennek érzik magukat, ha nem viselnek alatta melltartót. A legtöbbünk számára végül is egy megszokott, mindennapi cucc, amivel kapcsolatban fontos, hogy szép legyen és megfelelő méretű, gusztusosan tartsa a tartanivalót, és persze ne üssön át vagy lógjon ki ott, ahol nem szabad. Ugyanakkor viszonylag ritkán gondolunk rá úgy, hogy akár művészi alkotás is lehetne.

www.trendhunter.com

Brazil képzőművészek egy csoportja viszont éppen, hogy művészi szempontból közelítette meg ezt a holmit. Huszonöt különböző, szoborszerű modellt készítettek, melyeknél természetesen nem a hordhatóság volt a szempont. A művek megalkotásához a legváltozatosabb anyagokat használták fel, például fát, fémet, madártollat, homokot, leselejtezett alkatrészeket vagy épp gumicukrot. Az elkészült művekből O Soutién címmel kiállítás nyílt a sao pauloi Teatro Tuca-ban.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés