free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Origami cipők

Borsa         Címkék: cipő, divat, hajtogatható, kishír, lábbeli 0 hozzászólás

Egy német dizájnernek támadt egy olyan ötlete, mellyel forradalmasíthatná a lábbelik gyártását. A dolog szépséghibája azonban az, hogy mi csajok nem mindig igazodunk ki az összeszerelési útmutatókon.

Az már alap, hogy a kommersz bútoráruházakban vásárolt bútorokat magunk állítjuk össze otthon, a mellékelt használati utasítás alapján. Elképzelhető, hogy a jövőben hasonlóan teszünk majd a cipőinkkel is. Nagyon úgy tűnik, újfajta trend van kibontakozóban a cipődizájn területén. Néhány hete számoltunk be a Studio Lo hajtogatható cipőiről, most pedig itt a következő hasonló lábbeli. Meg a hozzá tartozó magyarázat.

www.trendhunter.com

Catherine Meuter német dizájner alkotta meg az EIN/TRITT-et, azaz az origami cipőt. A cuccot egy előre, megfelelő formájúra kivágott, talppal ellátott anyagdarabból kell meghajtogatni, és néhány madzaggal rögzíteni, ezután máris viselhető. A tervező szerint a koncepció lényege az, hogy az ilyen cipőket, az egyéb, a vásárló által összeállítandó termékekhez - például a tömegbútorokhoz - hasonlóan, olcsóbb lenne gyártani, és alacsonyabb áron lehetne értékesíteni is. Bármennyire is szép ez a terv, a lábbelinek egyelőre csak a prototípusa készült el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés