free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szemgolyó-tetkó

Borsa         Címkék: horror, kishír, szemgolyó, testmódosítás, tetkó 0 hozzászólás

Egy kanadai férfi az extrém testmódosítások megszállottja. Olyannyira elborult az ember, hogy legutóbbi ilyen beavatkozásnál egy igen szokatlan testrészére pingáltatott. Horror, csak erőseknek!

Kevés olyan testmódosítási forma létezik manapság, melyen igazából meg lehetne még lepődni. Azonban az, amit nemrégiben egy kanadai férfi végeztetett magán, még ilyen körülmények között is brutális. Az már régóta nem újdonság, hogy kontaktlencse formájában, gyakorlatilag bármilyen szín vagy mintázat felhelyezhető a szemgolyóra. Azonban létezik már egy olyan technológia is, melyhez nincs szükség kontaktlencsére. Egy torontói férfi már be is vállalta.

www.geekologie.com, www.freewebs.com/paulyunstoppable

A Pauly Unstoppable művésznéven futó illető évek óta extrémebbnél extrémebb testmódosításokat gyűjtöget magán. Nemrégiben alávetette magát annak a beavatkozásnak is, melynek során a szemgolyóját tetoválták, mégpedig úgy, hogy 40 (!) darab, gyógyszerrel kevert festékanyagot tartalmazó injekciót fecskendeztek a szemgolyójába. Ennek következtében a szeme fehérje kékbe váltott át, ráadásul - bár minden esélye megvolt rá, hogy ennek ellenkezője történik - a látása is szerencsés módon megmaradt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés