free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fesd be a Fendidet!

Borsa         Címkék: divat, fendi, kirakat, kishír, táska 0 hozzászólás

Aki nem firkált össze elég értékes tárgyat gyerekkorában, az most meglepheti magát egy olasz divatcég termékével. Azért érdemes a vonalon belül maradni.

Akik tinédzserkorukban előszeretettel firkálták össze golyóstollal vagy alkoholos filccel szimatszatyraikat, felnőve pedig iszonyatosan meggazdagodtak, azok most figyeljenek, mutatunk egy nekik való terméket. Az igencsak jómódú vásárlók kreativitásának enged teret az olasz Fendi divatház egyik legújabb luxusterméke, az Artist Baguette. A csomag tartalmaz egy ikonikus formatervezésű, Baguette típusú, hófehér táskát, valamint egy tízdarabos filctollkészletet.

www.notcot.com
Méregdrága kifestő

Ezek a filctollak arra valók, hogy a felhasználó saját ízlésének - és kézügyességének - megfelelően kidekorálhassa a táskát. A termék így egyben 1300 dollárba  (azaz közelítőleg 220 ezer forintba) kerül. Így tehát igencsak pénztárcafüggő, hogy kinek mennyire remeg a keze dekorálás közben...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés