free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: béna, igen-nem, láttuk, menő, utcán 1 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

 

 

Hát, még a nap is a kisasszony miatt ragyogott aznap délután, ez bizonyos. Azt mondhatjuk csak, amire általában is bíztatjuk a Tisztelt Borsaolvasót: nincsenek nagy, látványos kunsztok, díszes-erőszakos erőlködések, trüvájok. Csak egy halványbarna, könnyű dzseki, egy dögös csizma, egy hozzá passzoló, vállon átdzsaló táska, egy menő farmer, és veszonlá... Így máris könnyebb belemerülni a szemináriumra el nem olvasott vadregénybe, és így iparkodni a dolgunkra a rügyek alatt a fasoron. Nem?
 

Istennek hála, fiataljaink nemcsak a setét emót, meg a világfájdalmas szomorkát tükrözik öltözékükkel, hanem a United Colors of...  is meghallgatásra lelt, a színpompás street style legalább akkora népszerűségnek örvend, mint a halálvágyó ifjúság varjai. Na de, kérem... Ha szándékunk szerint bohókásak, jópofák és lázadók kívánunk lenni, akkor hagyjuk a cirkuszi hacukát másra, és iparkodjunk testalkatunkhoz és a jó ízléshez igazodva összeválogatni a szettet. Elég lenne csak néhányat elhagyni a színorgiából, és szerencsésebb/előnyösebb darabokkal bearanyozni az ifjúkort. Kapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés