free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szárny az új halálfej

Borsa         Címkék: divat, halálfej, ikonok, kirakat, szárny 0 hozzászólás

Úgy tűnik, 2008-ban jó esély van arra, hogy egy régi-új szimbólum - egy időre legalábbis - megtörje a koponyamotívum uralmát. Mi már halljuk is a szárnysuhogást…

Bár az ikonikus halálfej valószínűleg sosem megy ki véglegesen a divatból, ám időről-időre felbukkan egy-egy olyan szimbólum, ami a babárjaira tör. Ebben az évben ez minden valószínűség szerint a szárnymotívum lesz. Ezen belül pedig gyakorlatilag bármilyen szárnnyal rendelkező, valós vagy képzelt lény repülésre való alkalmasságának megjelenítése menő lesz, legyen az például pillangó, madár, denevér, angyal, tündér vagy akár sárkány.

A pillangótól a sárkányig

Voltaképpen ennek a trendnek felel meg  a denevérujjú szabás hangsúlyos jelenléte a szezon divatjában. A kifutókon is felbukkantak a szárnyak, jó példa erre a Victoria’s Secret divatbemutatója, vagy épp Alexander McQueen, neves angol divattervező papagáj ihletésű kreációja.

http://alpha.cbs.com, www.style.com, www.trendhunter.com

Emellett persze a táskákon és kiegészítőkön is felfedezhető a szárnydivat, elég csak megnézni a Prada tündéres táskáit vagy épp a Nina Ricci divatház kollekciójában szereplő ezüst mandzsettagombot.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés