free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

BorsaFodrász rendel!

puder@borsa.hu         Címkék: fodrász, haj, púder, szakértő, válasz 2 hozzászólás

Új emberrel bővült a borsa szakértői csapata. Mostantól Bolgár Dávid Tamás mesterfodrásznak tehetitek fel azokat a kérdéseket, amelyeket a saját fodrászotoknak valamiért nem tennétek fel.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Szia Fodrász,

jelen pillanatban fekete a hajam, elég vékonyszálú, töredezett. Baromira unom ezt a színt, jó volna egy világosbarna, mert már tényleg kinőttem a dacolok a világgal és élek a sötétben - korszakból.

Mit mondjak a fodrászomnak, hogy tutira ne égesse el, és egyáltalán, hogyan kell feketéből világosbarnát csináltatni?

Köszi, Csilla

Kedves Csilla!

Örülök, hogy ezzel a kérdéseddel szakemberhez fordultál, ugyanis ez a fodrász szakma egyik legkínosabb témája. Na, de a lényeg: egyes fodrászok nem is vállalják, vagy nem kellene elvállalniuk ezt a magas színtű munkafolyamatot, éppen ezért fontosnak tartom ebben az esetben a megfelelő szakember kiválasztását. Ez nagyobb szalonokban előzetes személyes konzultációval történhet meg. Szintén fontosnak tartom, mielőtt nekilátna az általad kiválasztott, vagy már meglévő fodrászod a hajad átváltoztatásának, hogy alaposan kikérdezzen. Szerencsés vagy, ha felteszi neked a „milyen régóta, hányszor,milyen sűrűn festetted a hajadat és a „mivel volt festve a hajad” kérdést is. Arról sem ártana tudnia, hogy milyen hosszú, töredezik-e, milyen állapotú, vékony vagy vastag szálú.

A festett haj világosabbra való festésénél koktélt (szőkítést), radírozást szoktak alkalmazni. Ilyen sötét haj esetében nemcsak hosszú folyamat, de roncsolhatja is a hajszálakat. Ezen felül a vörösödés veszélye is fennáll, amit sokan nem kedvelnek. Én a te hajtípusod esetében egy kíméletesebb, ámde lassabb, kitartóbb módszert javasolok. Minden alkalommal, mikor festésre kerül, a sor pár gramm világosabb festéket is tegyen bele a fodrász a meglévő alap színbe. Első alkalommal sötétbarnával fessétek, legközelebb rakjatok hozzá közép barnát.... és ezt mindaddig csináljátok ameddig a kívánt színt el nem éritek. Kitartást, időt, türelmet kívánok az új hajszín megvalósításához.

Üdvözlettel:Bolgár Dávid TamásLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés