free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eva Longoria francia cukrásza

Borsa         Címkék: evalongoria, íz-i, jégkrém, kishír, magnum 0 hozzászólás

Eva Longoria lesz az idén a Magnum új reklámarca. Első feladata pedig az, hogy találjon maga mellé egy pasit, akivel közösen kisütnek valami érzéki nyalánkságot, egy villában a Cote d'Azure-on.

Eva Longoria a Magnum új, 2008-as reklámkampányának arca. "Nagy csokoládé rajongó vagyok, ezért ez a kampány rendkívül szórakoztató lesz számomra. Örülök, hogy egy olyan minőségi termékhez kötődik majd a nevem, amely a gazdagságot, és az érzékiséget sugározza. A csokoládé szexi" - nyilatkozta a keménysorsú színésznő.
www.magnum-manor.fr

A Magnum meg is hirdette a "Legyél Eva Longoria francia cukrásza!" versenyt, amire bárki jelentkezhetett, aki el tud készíteni egy olyan eredeti édességet, amihez mindenképpen felhasznál csokoládét és a vaníliafagyit. Na, persze azért, mert ezek a Magnum jégkrémek fő alkotóelemei. A jelentkezőkből hamarosan kiválasztják azt a szerencsést, aki eltölthet egy napot a Magnum álomvillában a Cote d'Azure-on, a Született Feleségek sztárjával. Ezenkívül, övé lesz a Magnum Franciaországi Nagykövete cím is, ami azzal jár, hogy különböző rádiós és televíziós műsorokban népszerűsíti a művét - és a persze a Magnumot -, továbbá különböző VIP rendezvényeken is megjelenik. A jelentkezés már lezárult, nem tudtok jelentkezni. Ez van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés