free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újrahasznosított biliárdgolyók

Borsa         Címkék: biliárdgolyó, dizájn, ékszer, eleanorsalazar, kirakat 0 hozzászólás

Egy amerikai képzőművésznő még egy esélyt adott az elhasználódott biliárdgolyóknak, mégpedig úgy, hogy ékszereket készített belőlük. Olyan jól sikerültek, hogy senki se mondaná meg, miből vannak.

A különféle feleslegessé vált tárgyak újrahasznosításával készülő holmik egy ideje rendkívül trendinek számítanak. Ez pedig a jelek szerint arra sarkallja a tervezőket, hogy a legképtelenebbnek tűnő cuccokból alkossanak. Olyanról is hallottunk már, hogy emberi hajból vagy épp használt gumióvszerekből készítenek tárgyakat. Ehhez képest az, amit Eleanor Salazar amerikai tervezőnő csinál, nem is annyira extrém.

www.etsy.com

A hölgy ugyanis leselejtezett biliárdgolyókból készít ékszereket, azon belül is elsősorban gyűrűket és fülbevalókat. A színes, dizájnos ékszerek egy részéről, ha nem tudnánk, akkor biztosan nem mondanánk meg, hogy milyen alapanyagból készültek. Vannak azonban olyan darabok is, melyek direkt hangsúlyozzák ezt, főleg azzal, hogy látszik rajtuk a golyók számozása. Az ékszereket a tervezőnő egyedileg készíti és az Etsy webáruházból  rendelhetők meg, 70 és 160 dollár közötti áron. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés