free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi kabát

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kabát, kirakat, tavaszi 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre mindig valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten tavaszi kabátot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben tavaszi kabátot kerestünk, szín- és fazonbeli megkötések nélkül.

Az Espritből való első kiszemeltünk inkább csak kinézetét tekintve kabátszerű, valójában nem vastagabb egy zakónál, úgyhogy a hűvös ellen sokra nem megyünk vele önmagában, ha pedig rétegesen aláöltözünk, fennáll a kötözöttsonka-effektus veszélye. Igazán ütősen viszont összegombolva, becsatolva mutat, ami pedig langyos idő esetére helyezi távolabb az ideálistól. Aki mindennek ellenére mégis magáénak szeretné tudni, 27500 forintot kell érte a kasszánál hagynia.

Másik modellünk ugyanebből boltból már meggyőzőbb megoldás lehet például a szél ellen, de kicipzárazva is hordható. Mondjuk leginkább csak sportos outfitekhez merjük ajánlani, máshoz nagyon nem. 24700 forintba kerül.Akik nem félnek a mintáktól, azokat az idei tavaszi kabátdivat nem különösebben kényezteti el, viszont a Mexxben azért ráleltünk erre a szabályt erősítő kivételre. Íme az örök fekete-fehér, nőcis-retrós értelmezésben, ami szerintünk abszolút bevállalható. Ráadásul miközben az utcaképet pezsdítjük és a tekinteteket húzzuk, még fázni sem fogunk, ugyanis a kabát anyaga épp elég vastag is. Ára 36990 forint.

A márka még mindig ugyanaz, a stílus azonban igencsak eltérő az előzőtől. Ez a militarys jellegű darab, mely különösebben szépnek ugyan nem, praktikusnak azonban annál inkább titulálható. Ha a szempont az utóbbi, akkor hajrá. 24990 forintot kérnek érte.A Benettonban kétféle verzió is rendelkezésre áll, amennyiben diszkrét drappot öltve szándékozunk megmerítkezni a tavaszban. Az egyik egy lazább változat, melynek azonban a nyakmegoldás és az öv valahogy mégiscsak ad egy karaktert, a másik pedig egy minimalistán elegáns, duplasoros gombolású modell. Vastagságra mindkettőt  közepesnek mondanánk, és árban is hasonlóak, az előbbi 23990, míg az utóbbi 24890 forintba kerül.

Bár a farmerdzseki 2008-ban nem tartozik a kiemelten trendi cuccok közé, ugyanakkor jokersége jogán mégiscsak jelen van. Szintén a Benettonnál találtunk  belőle egy egészen gusztusos példányt. Amolyan semmi különös és mégis jelleggel bíró darab, 25090 forintért.Végezetül nem feledkezhetünk meg a klasszikus ballonkabátokról sem, annál is inkább, mivel az idei szezonban megint menőnek számítanak. Ez a Promodban kapható ballon nem csupán bővülő szabásával, de szomorkásan visszafogott színével is jótékonyan ápol és beolvaszt. Mindez 14990 forintért.

 

Akik viszont ezzel éppen ellentétes hatásra törekednek, azok a Mangoba vegyék az irányt, ugyanis ott leltünk rá erre kétsoros gombolású, egészséges piros kabátra, melynek anyaga szél és eső ellen is véd. Ára 12699 forint.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés