free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi kabát

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kabát, kirakat, tavaszi 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre mindig valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten tavaszi kabátot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben tavaszi kabátot kerestünk, szín- és fazonbeli megkötések nélkül.

Az Espritből való első kiszemeltünk inkább csak kinézetét tekintve kabátszerű, valójában nem vastagabb egy zakónál, úgyhogy a hűvös ellen sokra nem megyünk vele önmagában, ha pedig rétegesen aláöltözünk, fennáll a kötözöttsonka-effektus veszélye. Igazán ütősen viszont összegombolva, becsatolva mutat, ami pedig langyos idő esetére helyezi távolabb az ideálistól. Aki mindennek ellenére mégis magáénak szeretné tudni, 27500 forintot kell érte a kasszánál hagynia.

Másik modellünk ugyanebből boltból már meggyőzőbb megoldás lehet például a szél ellen, de kicipzárazva is hordható. Mondjuk leginkább csak sportos outfitekhez merjük ajánlani, máshoz nagyon nem. 24700 forintba kerül.Akik nem félnek a mintáktól, azokat az idei tavaszi kabátdivat nem különösebben kényezteti el, viszont a Mexxben azért ráleltünk erre a szabályt erősítő kivételre. Íme az örök fekete-fehér, nőcis-retrós értelmezésben, ami szerintünk abszolút bevállalható. Ráadásul miközben az utcaképet pezsdítjük és a tekinteteket húzzuk, még fázni sem fogunk, ugyanis a kabát anyaga épp elég vastag is. Ára 36990 forint.

A márka még mindig ugyanaz, a stílus azonban igencsak eltérő az előzőtől. Ez a militarys jellegű darab, mely különösebben szépnek ugyan nem, praktikusnak azonban annál inkább titulálható. Ha a szempont az utóbbi, akkor hajrá. 24990 forintot kérnek érte.A Benettonban kétféle verzió is rendelkezésre áll, amennyiben diszkrét drappot öltve szándékozunk megmerítkezni a tavaszban. Az egyik egy lazább változat, melynek azonban a nyakmegoldás és az öv valahogy mégiscsak ad egy karaktert, a másik pedig egy minimalistán elegáns, duplasoros gombolású modell. Vastagságra mindkettőt  közepesnek mondanánk, és árban is hasonlóak, az előbbi 23990, míg az utóbbi 24890 forintba kerül.

Bár a farmerdzseki 2008-ban nem tartozik a kiemelten trendi cuccok közé, ugyanakkor jokersége jogán mégiscsak jelen van. Szintén a Benettonnál találtunk  belőle egy egészen gusztusos példányt. Amolyan semmi különös és mégis jelleggel bíró darab, 25090 forintért.Végezetül nem feledkezhetünk meg a klasszikus ballonkabátokról sem, annál is inkább, mivel az idei szezonban megint menőnek számítanak. Ez a Promodban kapható ballon nem csupán bővülő szabásával, de szomorkásan visszafogott színével is jótékonyan ápol és beolvaszt. Mindez 14990 forintért.

 

Akik viszont ezzel éppen ellentétes hatásra törekednek, azok a Mangoba vegyék az irányt, ugyanis ott leltünk rá erre kétsoros gombolású, egészséges piros kabátra, melynek anyaga szél és eső ellen is véd. Ára 12699 forint.
 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés