free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Duálszex

HT         Címkék: duál, együtt, hímtag, nők, szex 1 hozzászólás

A férfiak többsége izgatónak tartja, ha két nő smárol. Viszont a féltékenység miatt a hagyományos családmodellre és a stabil kapcsolatban élő ellentétes neműekre nem jellemző a duálszex. Hímtag.

Alap, hogy a nemi együttlétek variációs lehetőségei kimeríthetetlenek, és az is, hogy ahány ember annyi szexuális szokás és érdeklődési irányzat. Például Gershon Legman egy elismert amerikai szexológus egyszer kiszámolta, hogy 14 288 400 lehetséges pozíció létezik a nemi aktus lebonyolítására, de az is közismert, hogy világirodalmunk számos gyöngyszemében találhatunk  kitűnő példákat az emberi szexualitás sokoldalúságára.Köztudott, hogy a pasik fantáziájának csak a csajok bevállalóssága szab határt, és hogy a női testek nagyon sokféleképpen hozzák szexuális izgalomba a férfiakat. Vannak, akik a formás combokra esküsznek, vannak, akik a szépvonalú szájra, vannak, akik a fenékre, vannak, akik a mellekre, vannak, akik arra  izgulnak, hogy kivillan a nadrág derekánál a bugyi pántja, vannak, akik arra, hogy más ritmusban mozognak egy nő mellei járás közben, mint a teste, és olyanok is akadnak, akik a vízbázisú sikosítótól gerjednek be.

A férfiak szexuális fantáziájának igen széles a palettája, már, ha van olyan neki. Közismert, hogy a pasik szerteágazó és igen szövevényes nemi beállítottsággal és izgalmi faktorral bírnak. A pasik nemi begerjeszthetőségének sokfélesége ellenére egy biztos: bár sok pasi csak ábrándozik róla, de a férfiak többsége izgatónak tartja, ha két nő smárol, és jelentős vállalkozókedvvel szállna be a két csaj egy pasi ivararányú szexbe.

A threesome típusú videók nagyszámú piaci jelenléte és üzleti sikere is igazolja, hogy a legtöbb naiv pasi abban a hitben él, hogy hiányzik két csókolózó csaj közé és bírja, ha minden téren gyengédek egymáshoz a csajok. A női egyenjogokért aggódók legnagyobb bánatára évezredes hagyománya van annak, hogy a csajok inkább érintkeznek testileg, mint a pasik.

Nem elsősorban szexuális indíttatású érintkezésre gondolok, hanem az egyéb kategóriába tartozókra. Például a barátnők inkább átölelik egymást vigasztalásiból, mint a barátok. Persze nem feltétlenül homofób az az illető, aki többet tolerál két nő testi kapcsolatából, mint két férfiéból, de az biztos, hogy társadalmunk azon többségéhez tartozik, ami megengedőbben reagálja le két csaj smárolását vagy nemi együttlétét, mint két pasiét. Azt viszont mindenki tudja, hogy egy pasinak két csajjal benézni egy buzibárba, az ám az igazi alibi.

Alap, hogy csókolózni élvezetes tevékenység és általában az előjátékban szoktak, viszont ha két nő smárol egymással, az meg általában nagy valószínűséggel beindítja a pasikat, és ezt a csajok is garantáltan tudják. Bár a látens leszbikusság pár éve kifutott csajok közti hóbort, amit elsősorban az emotinik meg a divatfeministák másoltak nagy igyekezettel, és már Madonna csókjakor sem volt eredeti, maximum mainstream, de a férfiak többsége fantáziál arról, hogy egyszerre két nővel szexeljen. Mindenki tudja, hogy szexualizálni szabad akaratból jó.

Így van ez a duálszex azon verziójánál is, amikor két csaj egy pasi a felhozatal. A kényszer hatására történő duálozás maximum a pervezeket izgatja, de mentségükre legyen mondva, hogy kevesen tartanak otthon szexrabszolgákat. Sokféleképpen megeshet, hogy két csaj és egy férfi úgy döntenek, hogy leszexelik egymást. Annak ellenére, hogy csak a prűd pasik nem izgulnak fel azon, ha például stabil kapcsolatuktól kétcsajos duálszexet kapnak szülinapi meglepetésként, de megtörténhet az aktus hosszas fantáziálgatás, tervezgetés, előkészítés és gondos megbeszélés után, és bár a stabil kapcsolat nem kizáró tényező, de lehet duálszexelni spontánul is.

Születésnapi meglepetés ide, spontaneitás varázsa oda, talán az emberi féltékenység az oka, de a hagyományos családmodellre és a stabil kapcsolatban élő ellentétes neműekre nem jellemző a duálszex. Ennek ellenére volt módom megtapasztalni a hirtelen felindulásból elkövetett és a gondosan előkészített kétcsajos verziót is, és bátran állíthatom, hogy nem bántam meg, a féltékenységi játszmáknak meg amúgy sincs semmi értelme. Sajnos a két csajos, anya, lánya, plusz pasi típusú duálszexhez még nem volt szerencsém, de nem is akarom mindenáron megtapasztalni az élményt.Nem szeretnék úgy járni, mint az egyszeri illető, aki egyszer egy nyilvános szórakozóhelyen elegyedett szóba egy negyvenvalahányéves csajjal. A nő dekoratív volt, szexis, és kacér. A kommunikációjuk egy idő után a szexre terelődött, az illetőben nem keltett gyanút, hogy a nő volt a kezdeményező, és ajánlotta fel a anya-lánya duálszexet. A pasi úgy morfondírozott, hogy, egy huszonéves lány egy negyvenes mamával típusú duplaszex megéri az erőfeszítéseket, és könnyedén ráállt az ügyre. Ment minden, mint a karikacsapás. Például a taxiban a csaj úgy leoralizálta a pasit a hátsó ülésen, mint a kisangyal. Liftben vetkőztetés, mellfogdosás, bugyibanyúlás, a bejárati ajtó előtti kulcsozásnyi időben történő behatolási kísérletek. Az előszobában viszont a nő egy kicsit eltolta magától a meredt pélójú illetőt, benyitott egy ajtón és bekiáltott: "Nézd csak édesanya, hogy kit hoztam!"LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés