free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, igennem, kirakat, öltözködés, ruha 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen 

Nem 

 

 

Semmi normaszegés, semmi szabálytalanság, minden, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Kecses, mégis feltűnő égő vörös táska, tavasz/nyárváró minimalista mintázattal, valami duhaj életszeretettel - s az élénk szín csak a nyakba kötött könnyű sálról kacsint vissza. A többi egyszerű és semleges, szépen aládolgozik a főszereplőnek. Ha tehát a táskánk fazonjával, színével vagy mintázatával kívánjuk pikánssá tenni a toalettet, a képen is látható farmer plusz fekete, tavaszi kiskabát kombó tökéletes alapozás, és valóban a kívánt hatást érjük el vele.

Semmi gond a tűzpiros polárpulcsival, igazán semmi. Még azzal sem, hogy utcára merészkedik benne alanyunk, elvégre gyakran megtréfál még a tavasz, elkél a meleg holmi. A hozzá választott farmer is jó döntés - csak hát a táska, csak azt tudnánk feledni... Ahogy az elegáns szettet a pillanat törtrésze alatt gajra bírja vágni a bumfordi, sportos hátizsák, úgy mindennek a fordítottja is igaz. Ha lazázni vágyunk, és kényelmesben grasszálni odakünn, akkor a fekete (mű)bőr retikül maradjék otthon, a karfán, kivárva a neki megfelelő körítést.

 


Kapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés