free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hibák, amiket a nők elkövetnek az ágyban

Borsa         Címkék: bénázás, hibák, nők, pasik, szex 2 hozzászólás

Az alábbiakban egy igen tanulságos kutatást teszünk közzé, ami számos változatos kapcsolatot maga mögött tudó férfi megkérdezésével készült. Hibák, amiket a nők elkövetnek az ágyban. Nem sértődni.

Mitől jó egy nő az ágyban? Ki tudná ezt jobban megválaszolni, mint az a férfi, akivel ágyba bújik?! A Handbag számos különféle háttérrel rendelkező és változatos kapcsolatokat maga mögött tudó férfi megkérdezésével kiderítette, melyek a legnagyobb hibák, amiket egy nő elkövethet az ágyban. Még ha 56 féle pozitúrába tudod is csavarni magad és bármikor képes vagy idézni a Káma Szutrából, akkor sem lehetsz a pasid élete szeretője, amennyiben a most következők közül bármelyiket is elköveted.

Nem tudunk eleget

"Folyton nevetgélni kezdett, amikor arról próbáltam neki beszélni, hogy hogyan érintsen meg, mivel tud igazán felizgatni. Azt hitte ez aranyos, de én inkább bántónak éreztem, hogy nem igazán tudta, hogyan működik a péniszem és nem is akarta megtanulni." 

Igaza van. Igenis ismerned kell némileg az anatómiát. Igaz, hogy ami az egyik pasival működik, az a másikkal nem feltétlenül fog, ugyanakkor vannak alapvető közös pontok. A szex kicsit olyan, mint a gépírás. Le tudunk ülni a billentyűzet elé és le tudunk pötyögni valamit két ujjal is. Ugyanakkor ezzel sosem leszünk olyan jók, mint aki tíz ujjat használ és gépíró-kurzusra is járt. Vegyél egy jó szexkönyvet és tanulj belőle. Ha megismered az alapvető biológiát, akkor azt már kombinálhatod a közvetlen tapasztalataiddal.

Azt várjuk a férfiaktól, hogy gondolatolvasók legyenek

"Megkérdeztem volt-e orgazmusa és azt válaszolta, hogy nem. Megkérdeztem miért, erre azt mondta, hogy neki orális szexhez lett volna kedve, de nem kapta meg tőlem és hogy ha igazán szeretném, tudtam volna, hogy arra vágyik."

Bocs, csajok, de már megint a férfinak kell igazad adnunk. Azt várni a szerelmedtől, hogy kitalálja minden gondolatodat, butaság. Az, hogy valaki jól ismer és szeretne boldoggá tenni, nem jelenti azt, hogy kristálygömbbe lát. Sok nő azt hiszi, hogy a partnere valamiféle bámulatos radarral van felszerelve, amivel pontosan megérzi, hogy ő milyen hangaltban van, még akkor is, amikor semmit sem mutat kifelé. Nos, nem ártana inkább beszélni.

Csak kezdetben szeretjük a szexet

"Minden barátnőmmel így volt. Az elején folyton rám voltak kattanva, aztán amikor már egy ideje együtt jártunk, nem is akarták annyira a szexet."

Számos pasi azt gondolja, hogy ez azt jelenti, hogy már nem is érdeklodünk a szex iránt egyáltalán. Az egészet csak addig játszottuk meg, míg megkaptuk őt. Pedig ennek megvan a logikus magyarázata. A nőket untatja a szex, ha az kiszánthatóvá válik. Ha pedig unatkozunk, nehezebb elérünk az orgazmust, hiszen ahhoz rengteg mentális és fizikális stimulációra van szükségünk.  A legtöbb ember nem arról álmodik, hogy minden éjjel ugyanazt a menüt fogyasztja, ugyanakkor rengeteg pár követi ugyanazt a rutint minden alkalommal, amikor szeretkeznek. Variáljatok minden alkalommal csupán egyetlen dolgot! Ez lehet egy másik póz, egy másik szoba, vagy akár a lámpák le- vagy felkapcsolása. Könnyű lesz.

Ráhagyjuk az egészet

"Kérdés: Mi a különbség a hosszú távú barátnőddel folytatott szex és a spagettievés között? Válasz: Az, hogy a spagetti legalább mozog, mintha élne."

Néhány nő azt gondolja hogy nem csupán az a pasi dolga, hogy kezdeményezze a szexet, hanem az is, hogy “végezze is el a munkát“. Te akarsz lenni  főnök  tanácsteremben? Nos, akkor vállalj némi felelősséget a hálószobában is. Ne számíts arra, hogy ő majd megtesz mindent, ha te csak fekszel ott. Néha csábítsd el őt! Már az előjátéknál vedd át az irányítást, a közösülésnél pedig kerekedj fölé! Ha pedig igazán le akarod nyűgözni, kezdeményezz szexet akkor, amikor a legkevésbé számít rá!

www.handbag.com

Túl paranoiásak vagyunk

"Utálta a szexet szemtől szembe, mert azon aggódott, hogy túl nagy a hasa. Felül sem akart lenni, mert akkor meg attól félt, hogy a mellei komikusnak fognak tűnni. A vécére sem volt hajlandó kimenni, míg meg nem ígértem, hogy nem nézem meg a hátsó felét."

A legtöbb férfi nem annyira kényes az alakunkra, mint amennyire gondolnánk. A mi elképzelésünk a tökéletes testről nem ugyanaz, mint az övékéNéhány kiló - melyeket mi problémának érzünk - épp azokat a domborulatokat adja a testünkhöz, melyeket ők szexinek találnak. Nem gondolják azt, hogy kövérek lennénk. Sokkal inkább azt, hogy puha, meleg, nőies és érzéki a testünk. Ha úgy bújsz ágyba, hogy aggódsz az alakod miatt, az tönkre fogja tenni a szexuális életedet. Egy amerikai felmérés szerint a pozitív testképpel rendelkező nők szexuális együttléteik 73 százalékában élnek át orgazmust, míg a feszélyezettek csak 42 százalékban. A szex arról szól, ami belül történik, nem pedig arról, ami kívül. Ha kétségbeesetten be akarod húzni a hasad, mentálisan nem tudsz feldobódni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés