free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: pántos melltartók

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, divat, fehérnemű, kirakat, melltartó 5 hozzászólás

Ezen a héten nehéz feladatra vállalkoztunk. Hordható nyakpántos és pánt nélküli melltartót kerestünk. Nehezen találtunk.

Képzeletünkben egyszer csak felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Sorozatunk eheti részében basic kategóriás, nyakpántos és pánt nélküli melltartók után kutattunk. Mert a szilikonpánt már semmi esetre sem alternatíva.Elsőként a H&M fehérneműs szekciója felé vettük az irányt és találtunk is mindkét keresett típusból. A pánt nélküli verzió kosarát szerintünk kissé túlméretezték, épp ezért a megszokottnál eggyel kisebb méretet érdemes belőle választani (tehát aki például C kosarast hord, az ebből inkább B-t vegyen). A puha szivacsok alatt kemény merevítő fut félkörívben, ami korrekt tartást ad, ugyanakkor mégsem nyomja fel állig a melleket. Eddig rendben is volna, viszont egy alapvető hibája sajnos mégis van ennek a darabnak, méghozzá, hogy mozgás hatására bizony még legszorosabbra kapcsolva is lejjebb csúszkál. Ezt pedig legfeljebb a hozzá járó vállpántok felcsatolásával lehet ellensúlyozni, de azzal egyúttal az eredeti értelmét is elveszti.

A nyakpántos modell szintén a puha szivacs, kemény merevítő kombóval készült. Kosara formás, de abból, amivel a természet megáldott, nem hoz ki sokkal többet. A nyakpánt bősége állítható, ezen kívül más variálnivalóra nem adtak lehetőséget a tervezők. Mindkét melltartó 3490 forintért vásárolható meg, fekete, fehér, illetve gusztustalanba hajló, sárgás testszínű változatban.


A Women’ Secret hátsó traktusában fellelhető basic fehérnemű választék igazán biztatónak látszott. Végül három modellt választottunk ki: egy pánt nélkülit és kétféle nyakpántosat. A pánt nélküli ránézésre tetszetősnek tűnt, felvéve viszont jött a kiábrándulás. Az elvileg megfelelő méret rokokó dekoltázst eredményezett, az egy számmal nagyobb viszont már elállt. Mindeközben pedig még viszketni is kezdtünk a belső gumicsíkoktól, melyek arra hivatottak, hogy a helyén tartsák a melltartót. Akit mindez nem rettent el, az 7990 forintért vásárolhatja meg ezt a modellt, fehérben, feketében és hervasztó testszínűben.

Az első itteni nyakpántos darab karakán szivacsokkal felszerelt kosarait az alul végigfutó merevítők teszik szokatlanná. Felvéve meglehetősen természetellenes kinézetű dekoltázst csinál. Ha ez a cél, annak megfelel. A másik nyakpántos verzió valamivel puhább és engedékenyebb szivacsból készült, merevítő is csak a kosarak oldalsó részébe került. Kis mellekhez inkább felejtős, kilencvenes mellbőség fölött viszont érdemes lehet vele próbálkozni, bár ezt leellenőrizni magunkon nem tudtuk.

Zavaró, hogy a nyakpántok hosszúsága egyik melltartó esetében sem állítható és ezt bizony az a közepesen eredeti megoldás sem ellensúlyozza, hogy a szokványos akasztós kapcsok helyett ezeken mágneses csatok találhatók. Egyébként mindkét nyakpántos modell átalakítható hagyományos, vállpántos melltartóvá is. Elvileg. Gyakorlatban ugyanis a forma nem képes ehhez a funkcióhoz alkalmazkodni és a kosarak elállnak. A két utóbbi darab 5990 forintba kerül és szintén a három alapszínben kapható.

 

A Sarianában nyakpántos melltartót nem árulnak, sima pánt nélkülit viszont igen. Bumfordi, brutál push-up szivacsok bélelik ki a bántóan távol álló kosarakat, az eredmény pedig egy egészen irreális mellforma. Nekünk ez a modell ingyen sem kéne, nemhogy 6290 forintért.

 

Amikor az Intimissimiben a két betervezett típus után érdeklődtünk, azonnal ezt a többféleképpen variálható darabot adták a kezünkbe. A külsejét és az anyagát kissé fapadosnak éreztük, a pántjai azonban tényleg mindenhogyan kapcsolhatók és hosszúságra állíthatók. Hagyományos és nyakpántos alakban passzentosan áll és tisztességesen funkcionál. Viszont pánt nélküliként sajnos használhatatlan: a kosarai elállnak, a vékony hátsó pánt pedig túl vékony ahhoz, hogy ne csússzon le rólunk az első mozdulatnál az egész. Ára 5100 forint.

 

Az Etamban aztán felleltük az előző típus feljavított verzióját. Legalábbis ami az anyagot és a formatervezés igényességét illeti. Ugyanakkor ez a darab is csak a hagyományos és a nyakpántos formátumot hozza hibátlanul. Pánt nélkül viszont ugyanúgy eláll és lecsúszik, ahogy az Intimissimiben fellelt modell. 7290 forintért, feketében, fehérben és seszínűben kapható.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés