free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Keresik az év divattervezőjét!

Borsa         Címkék: amerika, díj, divattervező, kerestik, kreátor 0 hozzászólás

A divat Oscarjaként is emlegetik az Amerikai Divattervezők Szövetségének éves díját. A jelöltek neveit a napokban hozta nyilvánosságra a szervezet. Meglepetéssel is szolgáltak.

A Council of Fashion Designers of America azaz az Amerikai Divattervezők Szövetsége nyilvánosságra hozta Az Év Divattervezője díjra esélyes kreátorok listáját.


A jelöltek


Férfi ruházat kategóriában a klasszikus stílusú tervezéseről ismert Michael Bastiant, a két évvel ezelőtti nyertest, Thom Browne-t  és a Guccit a kilencvenes években a csőd széléről visszarángató Tom Fordot jelölték. Kiegészítők kategóriájában Marc Jacobs,, Michael Kors, vagy a tervezéseivel az amerikai karrierista nők körében igen felkapottnak számító Tory Burch kaphatja meg az elismerést.

http://stylemens.typepad.com, http://sfluxe.com, www.telegraph.co.uk, http://girlandthecity.files.wordpress.com, http://tv.yahoo.com, http://nymag.com

A női ruházat kategória nomináltjai pedig Francisco Costa a Calvin Klein Collection kreatív igazgatója, aki két éve már szintén nyert, a Proenza Schouler márka megalkotói, azaz Lazaro Hernandez és Jack McCollough, valamint Marc Jacobs, ismét. Utóbbi jelölése egyébiránt meglepetést okozott azok után, hogy idei, tavaszi-nyári kollekciója finoman szólva nem aratott osztatlan sikert.  A díjátadót 2008 június 2-án, New Yorkban rendezik majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés