free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Útiszex

HT         Címkék: autó, hímtag, nyilvános, szex, vonat 1 hozzászólás

Otthon szexelni jó, de nem elég izgalmas. Földön, vízen, vagy levegőben már nagyobb kíhívás. Hímtagunk a közlekedési szex műfajának leggyakoribb formáit boncolgatja.

A technológiai fejlődésben nem csak az a jó, hogy lehet netezni, lombikbébit vagy elemes vibrátort kapni, hanem az is, hogy egyre komfortosabb közlekedési eszközöket vehetünk igénybe az utazásainkhoz. Ez azért is klassz, mert amellett, hogy könnyedén eljuthatunk A pontból B pontba, az utazást bármikor megszakíthatjuk egy kis szexszel.A közlekedési szex az utazásra igénybevett gépjárművön elkövetett nemi aktus. És mivel csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy robotpilótával ellátott magánrepülőgépükön, vagy automata navigációs jachtjukon akciózzanak, a személyszállító eszközön történő nemi tevékenykedés általában a nyilvános szex kategóriájába tartozik.

Bár a köz szemérmét védő törvények tiltják, szexelni nemcsak otthon eshet jól. Alap, hogy a közerkölcs elleni vétek és a lebukás veszélye nagyban növeli a közlekedési szex izgalmait, viszont, akit a sürgős kielégülési kényszerből elkövetett nyilvános bujálkodásért tartóztatnak le egy vasúti pályaudvaron, vagy egy autóparkolóban, az igazi vesztes.

Vonatszex

A vonatozásban közösségi élmény. Az ember tűnődhet múlton és jövőn, mélázhat a relatív jelenen, gyönyörködhet a tovatűnő tájban, olvashat, hallgathat zenét, javíthat dolgozatot, ehet, ihat, alhat, fejthet keresztrejtvényt, esetleg gondolkodhat azon is, hogy van-e értelme felszedni a vasút szárnyvonalainak a sínpárjait. Esetleg eszmét cserélhet egy útitársával, vagy akár szexelhet is vele.A közlekedési szex egyik leggyakrabban előforduló típusa a vonaton történő nemi érintkezés. A közvélemény szerint a vasúti személyszállítást a csórók, és/vagy autofóbok veszik igénybe, azaz a tömeg közlekedik így. Mivel jellemzően csak a repüléstől rettegő diktátoroknak és a multimilliárdosoknak adatik meg, hogy magányosan vonatozzanak, bárkivel előfordulhat, hogy hirtelen nemi gerjedelemből, vagy krónikus pecóhiány miatt kizárólag szexelési szándéktól vezérelve választja vasúti közlekedést és vonaton éli ki nemi vágyait.

Bár az állami vasutak még nem látta meg az üzleti siker lehetőséget abban, hogy közlekedési szexeléshez kialakított szerelvényeket állításon üzembe, de így is van a mai vonatokon a nemi együttlétre kitűnően alkalmas terep: az utasfülke. Egy fülkében diszkréten lehet szexelni, az ajtaja zárható, lefüggönyözhető, és az ülések komfortfokozattól függően több ezer póz kipróbálására nyújtanak lehetőséget. Rengeteg kapaszkodási lehetőség, fej, nyak és lábtámasz található. Igény esetén segédeszközök segítségével megoldható a poggyásztartóhoz bilincselés, vagy a denevérstílus is.

 
Fülkétlen, egyterű utastérben nehezebb a diszkrét szex. A közbotrány és a lebukás elkerülése végett praktikus a nemi felindultság okozta feszültségeket a nem erre a célra kialakított közösségi helyiségekben kisütni.

Autós szex

Sajnos még az autógyártók sem ismerték fel, hogy sikeres vállalkozás lehetne egy szexelési célra kialakított gépjárműt kifejleszteni. De az sem véletlen, hogy minden autószerelő műhelyben található pucérnős poszter. A vonatszex mellett a műfaj másik leggyakrabban előforduló formája az autósszex.

Az autósokra jellemző, hogy inkább tekintenek úgy a gépkocsijukra, mint az otthonuk attribútumára (egy részére). Ritkán szexelnek egy vagon utasfülkéjében, annál többet a kocsijuk hátsó ülésén vagy motorháztetején. Csak a legprűdebb sofőrök vagy utasok nem próbálták még ki a haladó gépjárműben történő orális akció, az autósmozi, a parkolópálya, az erdei bekötőutak, a ledönthető ülés, a személyszállító kisiparos járművében (ez a taxi?) szükséghelyzetben elvégzett szex izgalmát. 

Nagy szerencsénkre autósszexelni bárhol lehet, de nem árt tudni: elvileg nem ér megbírságolni lejárt parkolójegyű autót, ha benne tartózkodnak, de bármelyik parkolóőr simán megpótdíjaz egy lejárt jegyes, lefóliázott ablakú furgont, még akkor is, ha szexneszek szűrödnek ki belőle.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés