free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nyalóka, felnőtteknek

Borsa         Címkék: abszint, cukor, felnőtt, nyal, nyalóka 0 hozzászólás

Vígan éli reneszánszát az abszintfogyasztás. Egy amerikai cég piacra dobta a Zöld Tündér egy valóban egyedinek nevezhető verzióját, ami nem csupán imitálja a misztikus ital ízét. Nyalakodás felnőtt módra.

A nyalókanyalogatás, mint olyan, kamaszkortól kezd kényes tevékenységgé válni. Erről a típusú édességről ugyanis egyfelől az infantilizmusra asszociálunk, más vonatkozásban viszont tagadhatatlan erotikus töltetet is hordoz. Erre fel pedig máris befigyel némi Lolitaság, az évek múlásával esetleg a "túlkoros" jelzővel spékelve. És akkor a pasikat még nem is említettük…

www.lollyphile.com

Mindenesetre vannak olyanok, akiknek akár még negyven fölött - és férfiként - is kimondottan jól tud áll a kezükben és persze a szájukban is a nyalóka. Aki nézi a Doktor House-t, az valószínűleg tudja, hogy miről beszélünk…


Zöld Nyalókatündér


Nos, a San Francisco-i Lollyphile kifejezetten a nyalókázás iránt affinitást érző felnőtteket célozza legújabb termékével. Piacra dobták ugyanis az abszintos nyalókát. A nyalánkság nem csupán imitálja a Zöld Tündér ízét, hanem valóban - teljesen legális - abszint felhasználásával készül, méghozzá színezék és ízfokozók hozzáadása nélkül.

A nyalókát a cég honlapjáról lehet megrendelni, a négy darabos kiszerelés ára 10, a tizenkét darabosé 24, míg a harminchatosé 52 dollár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés