free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csipke a dekoltázsra

Borsa         Címkék: csipke, dekoltázs, divat, fehérnemű, melltartó 1 hozzászólás

Nagyon úgy tűnik, hogy egy újfajta kiegészítő van elterjedőben a fehérnemű divatban. A dekoltázs-takaróból már esztétikus darabokat is gyártanak.

Néhány héttel ezelőtt már beszámoltunk egy ügyes kiegészítőről, ami a pasiknak a szemkontaktus tartásában, a nőknek pedig az öltözködésben segít. Csupán az volt vele a bajunk, hogy a cucc úgy nézett ki, akár egy félbevágott bugyi. Most azonban itt egy kinézetre is vonzóbb verzió, ugyanarra a funkcióra.

www.figsbra.com

A Figs egy csipkés anyaglap, amit a melltartóra lehet rögzíteni, abból a célból, hogy diszkréten elrejtse a túl mély dekoltázst, ha a ruha, amit ráveszünk, ezt önmagában nem tenné meg. Ráadásul ez az alkalmatosság speciel amolyan jut is, marad is módon működik, hiszen az a csipke szolidan azért át is látszik. A Figs-ből egyelőre csak kétféle modell létezik, fekete és fehér színben. Ezek megrendelhetők a cég honlapjáról, darabonként 38 dolláros áron. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés