free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kurt Cobain emlékcipők a Converse-től

Borsa         Címkék: , bakancs, cipő, kurtcobain, nirvana 0 hozzászólás

Kurt Cobain előszeretettel viselte a Doc Martens bakancsait és a Converse cipőit. Tavaly az előbbi, idén az utóbbi cég talált módot arra, hogy mindebből hasznot húzzon.


2007 tavaszán a Doc Martens egy meglehetősen bizarr reklámkampánnyal jelentkezett: a plakátokon  több halott rocksztárral együtt Kurt Cobaint is ábrázolták, amint unott arccal üldögél egy felhő szélén, persze bakancsban. A napokban pedig az idén 100 éves Converse jelentette be, hogy Kurt Cobain emlékére a nyáron speciális cipőkollekciót dob piacra.

www.thedailyswarm.com

A limitált szériás kollekcióban a zenész aláírásával, dalszövegeivel, rajzaival díszített One Star illetve Chuck Taylor modellek szerepelnek majd. A széria létrejöttéhez egyébiránt Cobain özvegye, Courtney Love is hozzájárult, ami persze nem okozott túl nagy nem meglepetést, tekintve, hogy az elmúlt években már megszokhattuk tőle, hogy minden lehetséges módon igyekszik hasznot húzni halott férje legendájából.

A Converse pedig, úgy hírlik, további elhunyt rocksztárok, többek között Sid Vicious, a Sex Pistols basszusgitárosa, valamint Ian Curtis, a Joy Division énekese előtt is hasonlóképpen lerója még tiszteletét az idei év folyamán. Ügyes…
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés