free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Várandós balett

Borsa         Címkék: angol, balett, előadás, tánc, várandós 0 hozzászólás

Egy angol balett-társulat olyan produkcióra készül, amilyet még egész biztosan nem láthatott a közönség. Az előadásban a profi táncosok mellett tizenkét várandós nő fog szerepelni.

A Ballet Lorent társulatra eddig is jellemző volt, hogy a hivatásos balett táncosok mellett civileket is szerepeltet előadásaiban, dolgoztak már együtt ily módon például focistákkal és építőmunkásokkal is. A társulat vezetője, Liv Lorent jelenleg gyermeket vár és minden valószínűség szerint ezen apropóból pattant ki fejéből a következő darab terve.

www.trendhunter.com

A MaEternal című produkcióban hat profi - és nem várandós - balerina és tizenkét gyereket váró anya szerepel majd. Az előadás az áldott állapot lenyűgöző szépségét és derűjét szeretné bemutatni, mely abból fakad, hogy a nő egy másik életet hordoz magában. A koreográfia a kismamák és a pehelykönnyű balett táncosnők mozgásának különbözőségére épül majd. Az előadás május 14-én lesz látható a newcastle-i Northern Stage színházban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés