free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Zéró kabintolarencia

Krisztina O'Brien         Címkék: biztonság, repülő, stewardess, tolarencia, utazás 0 hozzászólás

A rengeteg szabály és előírás miatt már extra biztonságban érezhetjük magunkat a repülőn. De könnyen előfordulhat, hogy a biztonság érdekében minket szállítanak le.

Az olcsó légitársaságokkal megszaporodtak a repülőutak, és velük együtt az atrocitások is. A rosszul fizetett kabin személyzet, nem túl toleráns az utasok extrém viselkedéseivel szemben. Nem kell nagyon csúnyán viselkedni, és a kedves utas rögtön a földön találja magát, mintsem a levegőben. A Times angol napilap utazási szekciója meghökkentő sztorikat közölt a minap a témával kapcsolatban.

Itt van néhány kérdés, mindjárt kezdetnek: Öltöztél mostanában kihívóan? Ha mesterlövész a pasid, vagy profi kosaras, tervezel-e valamelyik vidámparkban nyert gigantikus Teddy mackót, méteres krokodilt repülőn haza hozni? Szeretsz pornót olvasni repülés közben? Szokott probléma lenni a tisztálkodás körül? Panaszkodtak már szagokra körülötted? Foci rajongó vagy, aki rendszeresen jár külföldre meccsekre, és szeret hamis hangon idegesítő foci nótákat énekelni?

Nos, ha bármelyik kérdésre igen-nel feleltél, akkor totális esélyed van arra, hogy a stewardessek lehajítanak a repülőről és nézhetsz magadnak másik járatot. Ugyanis a fentiek mindegyikére volt már ok, amiért a morózus biztonsági emberek, lekísértek illetőket különböző járatokról.

Dr. Paolo Tomasit a Ryanair nemég egyszerűen azért szállította le a gépről, mert a biztonsági bemutató alatt, folyamatosan beszélgetett a nyolcéves kisfiával. Lehet, hogy a Ryanair esetében jobb, ha kidobnak, mintha fent maradsz, de azért ez igazi lúzer pech. Ha már repülsz a repülőről, akkor a legjobb, ha tényleg megérdemelten teszed. A legjobb mégis célba érni, de úgy tűnik, csak akkor fogsz, ha megfogadod a következő tanácsokat.

Ne viselj provokáló ruházatot

Az amerikai Lorrie Heasley, pólóján George Bush és barátainak a képe alatt, a következő film cím volt olvasható, u-val: Meet the Fockers (a film magyar címe: Vejedre ütök). Amikor a kabin személyzete észrevette, hogy a feliraton az o betűt felcserélték, a hölgyet deportálták. Ki kellett szállnia félúton, Rénóban, a Nevada sivatag közepén, és más légitársasággal kellett tovább utaznia.

www.pbase.com, www.thehollywoodgossip.com

Ennek a hölynek a pólója nem a híres weboldalról, a tshirtshell.com-ról volt való, de ismerünk olyan esetet is, amikor egy innen származó felső és a rajta szereplő felirat igen kényelmetlen helyzetbe hozta viselőjét. Erre a pólóra egy kicsit vadabb szöveg, a "most sokkal inkább szippantanék kokót egy kurva fenekéről" volt feliratozva. Kiszúrták, úgyhogy mehetett a póló is meg a gazdája. A gyártó cég ezután az atrocitás után, ígéretet tett a weboldalon, hogy ha bárkit leszállítanak a termékei miatt, gondoskodik az extra költségek fedezéséről.

Viselj elégséges ruházatot

Kyla Ebbert esetében nem a ruha felirata, hanem a ruha hiánya volt a büntetendő cselekedet Kyla Ebbert esetében, aki 23 évesen a Hooters étteremlánc pincéreként az egyenruhájában utazott haza. A nagy didiket alig takaró Hooters feliratú top és mikro- miniszoknya az, amiért ez az étteremlánc olyan közkedvelt a pasik körében. De nem a reptéri személyzet körében. A Southwest Airlines San Diegó-ban kiszállította Ebbert-et, és ugyan nem tiltotta le a járatról, de a hölgynek át kellett öltözni valami kevésbé provokatív szerelésbe. "Hullára ciki volt a helyzet" - mesélte a Playboy lapjain, ahol egyébként teljesen meztelenül mutatkozott.

Ne próbáld ki a "szex a repülőn" jelenséget


A Mile-high klub létezik, de ne próbálj meg csatlakozni, ha csak nem az egyik légikisasszony a szóban forgó hölgy. A stewardessek ugyanis nagyon is tudatában vannak ennek az unaloműző kedvtelésnek. Azok után pedig, hogy mindegyikük, krónikus alvás és szexhiányban szenved az állandó időeltolódások és túlórák miatt, nem szívesen asszisztálnak semmilyen frigyhez.

Tavaly novemberben, volt egy botrány, amikor egy párocska, esküdni indult Las Vegasba.  A helyükön való hosszas petting után, úgy döntöttek túl sok a néző körülöttük, és elindultak a vécé felé.  Vegas helyett Oregonban kötöttek ki, de az nem derül ki a sztorijukból, hogy elszálltak-e mielőtt kiszálltak.
A légiutas-kísérővel való szex esetén lényegesen kisebb az esély arra, hogy kihajítanak a repülőről.

Figyelj a testszagokra

Két évvel ezelőtt egy német utas fel sem szállhatott Honoluluban, mert borzalmasan izzadságszaga volt. A pasi két órát rohant ide-oda a fülledt repülőtéren egy halom csomaggal, mire végre helyet foglalhatott a gépen. A gép stewardesse kevésbé diszkréten kísérte le a gépről, miután az egyik mellette ülő utast az ájulás kerülgette a szagoktól. A férfi a düsseldorfi bíróságon beperelte a légitársaságot, de elvesztette a pert.

Figyelj, ha ember nagyságú vagy élőnek látszó játék van a birtokodban

Tavaly novemberben, egy hölgy Rómából Milánóba utazott a Ryanair légitársasággal. A hölgy terebélyes csomagja miatt csak a vészkijáratnál foglaltatott magának helyet. A poggyász egy életnagyságú plüss krokodil képében, teljes egészében elfoglalta a vészkijárat előtti helyet.

A kabinszemélyzet felhívta a nő figyelmét, hogy a plüssállat zavarja a menekülő útvonalat, ám a hölgyet ez cseppet sem zavarta. Mind a kettejüket eltávolították a gépről. Simon Új-Zélandról ugyanakkor azért landolt a terminálon még felszállás előtt, mert a United Airlines stewardesse szerint a játék kígyója túl élethű volt. Ami akár szívinfarktust is okozhatott volna valamelyik utas esetében.

Ne olvass pornográf anyagot

2005-ben Dél-Afrika légitársasága, a Nationwide Airlines visszataxiztatta az egyik utast a terminálra, amiért az pornót olvasott a gépen. AC Hoffman fokvárosi üzletember, egy helyi ledér magazint lapozgatott, amikor a stewardess szó nélkül kivette a kezéből a lapot. A pasi persze kikelt magából és rászólt a hölgyre, hogy "ne legyen már ilyen kicseszett neveletlen", mire a légikisasszony kikísérte, az indulási oldalra.

Gyanítjuk csak, hogy a magazin hiányozhatott neki, mert Hoffman a kézipoggyászának a hiánya miatt miatt fel volt háborodva, és több helyen is panaszt emelt. Vernon Bricknell a légitársaság vezetője ellenben egyáltalán nem volt felháborodva, inkább engedékenyen hozzátette az esethez:. "Ha ilyen sajtóanyagot akar valaki nézegetni, megteheti nyugodtan, a vécében."

1. Zéró kabintolarencia
2. Ne halj meg és ne panaszkodjLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés