free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divat a csupasz kukac

Krisztina O'Brien         Címkék: beckham, bikinivonal, csupasz, gyanta, pasi 1 hozzászólás

Úgy tűnik, hamarosan nem csak a barátnőinkkel tudunk a bikinivonal gyantáztatásáról fecsegni. Most már a pasik is lecsupaszítják magukat. Mindenhol.

Szeretnéd, ha a pasid gyantáztatná a hímtagját? A férfiak körében ugyanis divatba jött a teljes szőrtelenítés, a mellkas, a hónalj, a bikini(igen... bikini) vonal mellett a pasik rákaptak az intim gyantára. Csak mi nők nem döntöttük el, hogy a csupasz kuki az óóóóh, vagy a fúúúúj kategóriába tartozik-e. A vélemények erősen megoszlanak...női berkekben, legalábbis. A férfiak beveszik ezt is, hiszen akár egy sündisznót is megennének szőröstül-bőröstül, ha attól a péniszük nagyobbnak látszódna.

www.frillr.com

David Beckham az egyik bűnös. Ő az, aki forradalmi lépéseket tesz, a szinte már női típusú, férfi higiénia divatba hozatalára. Miatta van, hogy a pasik túlléptek a "napi egyszeri borotválkozás = higiénia" képleten. Hímek garmada használ hidratáló és ránctalanító krémeket, jár arcmasszázsra, szedeti a szemöldökét, tesz hajráfot a hajába vagy kilónyi gyémántot a fülébe. A kozmetikai és a szépségipar, igen sokat köszönhet a mindkét nem által egyaránt imádott focizseninek.

És itt az új trend, volt szőr, nincs szőr. Baba sima külső és belső comb, teljesen csupasz bordázott mellkas. Mindezt - és persze Beckham-et - az új Armani reklámban láthatjuk, és bizonyos források szerint, a pasi annyira elamerikaiasodott, hogy az alsónadrág alatt sincsen egyetlen árva szőrszál sem. A csupasz kukac ugyanis egyenesen Los Angeles-ből támadta meg Európát.

Azért itt vannak a férfi magazinok is bűnbaknak. Ha valaki vetett már egy pillantást is egy mostanság kelendő magazinra, mindjárt kitűnik, hogy egyik sem csak a terepjárókról és az elektronikus kütyükről cikkezik. Némelyikből a Cosmopolitan magazint is szégyenbe hozó módon, csöpög a hiúság. Dudorodó bicepsz, szexi borotvaéles arcél, és sima bőr, néz vissza minden oldalról, olyan cikkcsodák mellett, mint a Zsírégető ételek, Sörhas csökkentő diéta, Kopaszodást megelőző módszerek. Nem csoda hát, hogy a pasik is többször néznek tükörbe.

www.capitallaser.net

Mert nem valószínű, hogy Beckham kölcsön vette Victoria gyantakészletét, talán inkább együtt besétáltak egy gyantázásra szakosodott, szépségszalonba, ahol egy Full Monthy vagy egy Boyzilian (a brazilan szóból eredeztetve, mert ez az intim gyanta neve az angoloknál) fedőnevű intim gyantázósban, több száz fontért bárkinek része lehet. És ez még nem minden.

Az AskMen.com egyik cikke szerint, a bikini vonal és a teljes gyanta mellett, sikkes dolog, ha a pasik mintákat gyantáztatnak a fanszőrzetükbe. Nem akarunk borúlátóak lenni, de nem kell sokáig várni, mire geometria barát emblémái lesznek a foci csapatoknak, és a pasik a piszoár felett egymásnak mutogatják, majd a legújabb dizájnt. De divat az is, hogy egy kis háromszöget meghagynak az érzékeny részen a pénisz felett, ahol jobbára amúgy is dörzsölődik a bőr. A pénisz gyantázásával többnyire a fenék gyantázása is együtt jár. Bár a végbél környékét rendszeresen szőrösen hagyják, mert ami elég az elég.

A fent említett férfi magazinok egyike, a GQ szerkesztője, Charile Porter szerint a higiéniai szempontok miatt menő az intim gyanta. Hiszen a mellkas, a bikinivonal, és a hónalj az, ami már be vett szokás. "De a férfiak egyébként is jobban rendbe tartják magukat, az utóbbi időben. A divattal manapság egy tisztább külső jár, és ez megragad a férfiak tudatalattijában"- teszi hozzá. Ennek ellenére Porter szerint túlzás általánosítani, mert ez a dolog csak a hiúbb férfiak szokása lesz majd, és nem lesz általános annyira, hogy - csak úgy mint a nőket - a buszon vagy a metrón bármelyik hím egyedet megbámulják, akinek szőrös a hónalja.A Daily Mirror angol napilap újságírója, Jessica Callan szerint, a "farok gyantamániának" csakis két oka lehet. Az egyik, "hogy ha nincs ott a tömérdek bokor, amiből kikandikálhat a hímtag, még a legkisebb kuki is óriásnak látszik". A másik pedig az, hogy mostantól lehet min nyavalyogni a pasijainknak is. "Eddig csak mi nők voltunk jogosultak, arra hogy ecseteljük a szégyent és a fájdalmat, ahogy idegen kezek olvadozó gyantát locsolnak intim kertünk közepére, mostantól az erősebbik nem is bekapcsolódhat.”

Meglehet. Mi inkább arra szavazunk, hogy innentől kezdve jön majd a majd a macsó mese, hogy milyen piti dolog is egy farok gyanta, hiszen mi nők nem tudhatjuk, de meg sem kottyan, ahogy a golyókról tépdesik le a gyanta csíkot.

1. Divat a csupasz kukac
2. Mi üvöltünk, ők macsóznakLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés