free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az úszógumi nem tragédia!

kirakat@borsa.hu         Címkék: has, pocak, stylist, tanács, úszógumi 0 hozzászólás

A BorsaStylist nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Hello BorsaStylist!

Kicsit megnőtt a pocakom és az úszógumim, ami ellen tornával teszek, de néha idegbajt kapok, mert hát ugye a tavalyi pólók, tavaszi cuccok igencsak feszülnek ott. Pláne, ha leülök. Tudom, hogy evés, meg mozgás, semmi nyávogás, de addig is, amíg le nem megy a kicsi hájam, hogy öltözzek, hogy ne frusztráljon engem ennyire?

Köszi a választ! Szilva

Kedves Szilva!

Csak semmi pánik! Először is kezd azzal, hogy nem utálod a pocakodat és az úszógumidat. Tapasztalatból tudom, hogy mindkettő igazán makacsul tud ragaszkodni a testünkhöz és akkor jobb, ha megbarátkozol velük, még erre a rövid időre is. A legjobban bevált trükk: a réteges öltözködés. A tavalyi - most még kicsi pólókat - pedig egy időre tedd félre, mert biztos vagyok benne, hogy mivel zavar a hasad és az úszógumid, megállás nélkül húzogatod lefelé, amitől pedig az anyag könyörtelenül meg fog nyúlni, és így könnyen játszós ruhává alakulhat át. Ráadásul, ha a jelenlegi méretednél kisebb pólókba próbálod magad beleerőltetni, akkor szinte teljesen kizárt, hogy komfortosan fogod majd magad érezni.

Próbáld úgy kialakítani a szetteket, hogy alulra vegyél fel egy szorosabb és hosszabb darabot felülre pedig egy lengébb, bővebb pólót vagy bármilyen felsőt. A fehéret legjobb elkerülni, mert az sajnos optikailag növeli a kényes testrészeket. Próbálj meg egy számmal nagyobb felsőket venni, azokban biztosan nem fogod beszorítva érezni magadat.

Ha tudsz szerezz be egy-két tunikát, vagy ingruhát, mert az ilyen darabok alatt nem fog látszódni a pocak, ezeket pedig bátran kombináld cicanadrággal vagy egyenes szárú nadrággal. A kiegészítők is sokat segíthetnek a "problémádon" a hosszú láncok és sálak a dekoltázsra terelik a hangsúlyt, az úgynevezett maxibagek pedig tökéletesen el tudják takarni a problémás részeket. A nadrágjaidat egy időre cseréld le szoknyára, és hord őket színes harisnyával, mert ez is máshova tereli a tekinteteket.

Az előbbi trükkök mindegyikét kipróbáltam, mert minden tavasszal hasonló problémával küzdök. A lényeg, hogy ne próbálj erőszakkal lefogyni, inkább szeresd magad, úgy ahogyan vagy, mert hidd el, hogy az apróbb szépséghibák inkább az ember szexepiljévé válnak mintsem az ellenségükké.

Remélem, hogy tudtam segíteni. Ha bármilyen kérdésed van, írj bátran!

Daniella
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés