free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tavaszi szerelések

Borsa         Címkék: divat, harisnya, kirakat, színes, tavasz 1 hozzászólás

Az idei tavaszi divat az élénk színekről szól. Borsastylist segítségével megmutatjuk, hol a határ az ízléses színponpa és a ciki paradicsommadár jelmez között.

A nappali hőmérséklet emelkedésével a szoknyák és nadrágok hossza is változik, és a kivillanó vádlikat és combokat mindannyian a legszebb formájukban akarjuk megmutatni. Az idei tavasz jelmondata: minél színesebb annál jobb.

Azért magunk között szólva az élénkebb színekkel jobb csínján bánni, bár az idén az sem tabu, ha több erőteljes színt keverünk egymással -pink-narancs, lila-piros, sárga-lila-, de ezeket csak az igazán bátrak figyelmébe ajánljuk. Ha a megálmodott színkombináció első látásra bizarrnak tűnik jobb, ha nem merészkedtek ki vele az utcára, mert még ha tökéletes is az összeállítás, biztos hogy azt fogjátok képzelni, hogy mindenki benneteket néz…

Első szett

Évekig tiltólistán volt a pántnélküli ruha színes harisnyával, ez a teljesen értelmetlen szabály napjainkra tovatűnt, bátran kombinálhatjátok az éppen aktuális pántnélküli ruhátokat bármilyen színes harisnyával. Egyre azonban figyelni kell, muszlin, selyem, vagy egyéb könnyű, szinte áttetsző anyagból készült ruhához, ne vegyetek fel 20-30 den-nél vastagabb szövésű harisnyát. A legjobb választás a csipke vagy a nylon harisnya, viszont az anyukáink ruhatárából jól ismert konyak szín szigorúan kerülendő, ha valaki mégsem tud neki végső búcsút mondani, hordja nadrág alá.Aki pedig azon gondolkodik, hogy mi legyen az évekkel ezelőtt favoritnak számító necc harisnyákkal, azoknak csak azt tudom javasolni, hogy egy jó időre ássák el őket minél mélyebbre. A kislyukú necceket még mindig hordhatjátok - bár ezekből is inkább a mintás térdzoknik hódítanak -, de a nagylyukút már tényleg csak a hivatásos örömlányok egyenruhájaként tudom emlegetni.

Első szett
ruha – Morgan, harisnya – Calzedonia, cipő – Pura Lopez, fülbevaló és gyűrű – Binder Bizsu

A harisnyátok a szivárvány bármely színében pompázhat, de, ha fogadásra vagy bármilyen protokolláris rendezvényre indultok a harsány színeket kerüljétek el, ugyanis ezek azok az események amikor valóban érvényesül a kevesebb néha több alapigazság.

Második szett

A fehér galléros ing farmerrel kombinálva a klasszikus divat bolondjainak lesz legújabb kedvence, főleg akkor, ha a kiválasztott darabokat színben harmonizáló harisnyával kombinálják. Ha pedig még a táska színe is passzol, az már szinte tökéletes. Az idei szezonban a lakk táskák és cipők elöntötték a boltok polcait, úgyhogy, ha a lakk mellett döntötök figyeljetek arra, hogy ne vigyétek túlzásba, különben hirtelen egy fetisiszta film főszereplőjének fognak benneteket nézni.Lelkes Borsaolvasók már kívülről fújják a következő pár gondolatot, de lelkiismeretes divat-észosztó lévén nem tehetem meg, hogy nem teszek róla említést. Tehát a szabály a következő: ha élénk, intenzív színeket választotok ki, akkor minden esetben figyeljetek arra, hogy egy színből csak egy árnyalatot vegyetek fel. Például, ha meggypiros inget vesztek fel akkor, ne kombináljátok tégla vagy ferrari pirossal, ugyanez igaz a rózsaszín a kék a zöld és a fekete különböző árnyalataira is.

Második szett
ing – Persona, nadrág – Persona, harisnya – Calzedonia, cipő – Vagabond, táska – Persona, fülbevaló – Binder Bizsu

Elsőre talán triviálisnak tűnhet, de higgyétek el, nem egy és nem kettő magát teljes mértékben trendinek tartó paradicsommadár szaladgál az utcákon. Vannak persze kivételek is, a barna vagy a szürke különböző árnyalati remekül megférnek egymás mellett.

Harmadik szett

Az idei szezonban a tervezők gondoskodtak arról, hogy az öltözékünk különböző darabjai a lehető legnagyobb összhangban legyenek egymással, ezért aztán több üzlet polcain találkozhattok olyan darabokkal, amelyeken ugyanazok a minták köszönnek vissza.Ezek az apró finomságok rendkívül elegánssá és eredetivé tehetik az öltözékünket. Ha egy apró virágmintás harisnyát egyszínű kosztümmel, és a harisnya mintájával egyező felsőrésszel kombináltok akkor, egyszerre lesztek decensek és trendik, ami pedig a csábító nő egyik legfontosabb ismertetőjele.

Harmadik szett
sál – Promod, felső – Intimissimi, szoknya – Benetton, harisnya – Calzedonia, cipő – Bronx, karkötő – Swarovski

Napjainkban már az is megengedett, hogy egy szetten belül több mintát is keverjünk, azonban ajánlott, ha ezek a minták azonos színárnyalatúak, és ez igaz a kiegészítőkre is.

Negyedik szett

A kislányos összeállítások kedvelőinek is tudok örömhírrel szolgálni, a lolita-look még mindig hódít, és itt aztán minden megengedett – persze a jó ízlés határain belül. Bátrabb csajok figyelmébe ajánlom a kivillanó combfixet, ami a férfi-tekintetek egyik leghatásosabb mágnese. Ezeknél az apró trükköknél azonban az a legfontosabb, hogy ne lépjük át a közönséges és szexi külső közötti vékony határvonalat.Ha valaki harisnyatartó mellett dönt, akkor abból még egy centinek sem szabad kilátszódni, ebben az esetben a fedetlen combok jobb, ha a szoknya takarásában maradnak. Azok akik ódzkodnak a combfixektől nyugodtan vegyenek fel alá egyszínű harisnyát, így attól sem kell tartaniuk, hogy az egyébként rendkívül szexi combfix hirtelen kevésbé dekoratív térdfixé változik.

Negyedik szett
ruha – Mexx, combfix – Calzedonia, cipő – Bronx, nyaklánc – Binder Bizsu

A mintás combfixeket és harisnyákat elsősorban vékonylábú lányok figyelmébe ajánlom, de ez senkit ne riasszon vissza. Apró mintás harisnya szinte bármilyen lábon jól mutat, nemcsak a zergékén, viszont arra mindenképpen figyelni kell, hogy a minták, főleg a geometriaiak, kiemelhetik a lábak apróbb hibáit. Alacsony lányok jobb, hogy apró pöttyös, csíkos vagy kicsi virágmintás harisnyát választanak, mert ezek optikailag nyújtják az alakot, főleg akkor, ha a szettjüket egy tökéletes magas sarkú cipővel koronázzák meg.

1. Tavaszi szerelések
2. Ingruha és ballonkabátLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés