free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, igennem, kirakat, öltözködés, utca 1 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

Maximális riszpekt a Borsa-fotósnak – ahogy eleink mondanák: a szereplőkből sugárzik az élan vital. Címlapra az ilyen derűvel! Ami pedig a ruházatot s a külcsínt illeti: hiába burkolóznak látszólag gyászszínbe az ifjak, figyelmezzünk csak jobban oda a feketék és fehérek összjátékára, azokkal a puha szürkékkel és azzal a kilógó, huncut kis kékkel megbolondítva. Hát véletlen ez? Rövidnadrágot boka/lábszármelegítővel pedig tényleg ilyen lábakra ajánlunk – büszke lehet az a snájdig fiatalember! 

A pofon ütjük a közízlést lendületével beinteni a divatiparnak önmagában dicséretes próbálkozás – a mikéntje már csúszósabb talaj. Az efféle, globalizáció ellenes, örök fiatal, überlaza életérzés is kifejezhető – hogy is mondjuk – ízlésesebben, a stílus fogalmát némileg újragondolva. Szóval nem baj, ha nem rajzfilmfigurák egész garmadájára kell asszociálni a külsőnkből, kivéve persze, ha ez nem csupán következmény, hanem cél is volt. Úgy tűnik, a bekéredzkedő tavasz még jócskán megbolondítja a népet… 

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés