free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Körömgyűrű

Borsa         Címkék: arany, dizájn, ékszer, gyűrű, kishír 0 hozzászólás

A műköröm és a gyűrű keresztezéséből meglehetősen bizarr aranyékszer született. Ennek ellenére tervezője egyre felkapottabbnak számít az Egyesült Államokban.

Jesszus! - ez volt Borsamunkatárs első reakciója azt követően, hogy megpillantotta a képen látható ékszert. Mivel ez a cucc poénnak rossz lenne, ebből egyenesen következik, hogy dizájnholmi.
http://bijulesnyc.com

A tárgy megalkotója Jules Kim, egy 29 éves New York-i ékszerész, aki a Bijules márkanév mögött dolgozik. A hölgyről tudni kell, hogy a tengerentúlon egyre felkapottabbnak számít, pláne azóta, hogy Rihanna egy általa tervezett gyűrűt viselt a világszerte szénné játszott, Umbrella című számához készült klipben.

Kim egy interjújában azt nyilatkozta, hogy tervezéseihez a hétköznapi életből merít ihletet. Nos, ahogy ezt a produktumot elnézzük, nem lehetnek egyszerű hétköznapjai... A körömgyűrűk 18 karátos aranyból készülnek, kétféle méretben. Darabonként 160 dollárba kerülnek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés