free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A gyémánt belül van

Borsa         Címkék: dizájn, drágakő, ékszer, gyűrű, orosz 0 hozzászólás

Orosz dizájnerek megalkották a gyűrűt, mely igyekszik egyértelművé tenni a tényt, hogy drágakövet rejt magában. Ezzel azonban adtak egy pofont az összhatásnak.

Gyémánttal ékesített gyűrűt jó eséllyel azért hord az ember, hogy mutogassa, neki ilyenje is van. Ugyanakkor az is biztos, hogy a többség ránézésre nem képes egyértelműen felismerni a gyémántkövet, így simán össze is keverheti valami kevésbé értékessel. Most azonban itt egy gyűrű, ami igyekszik egyértelművé tenni a helyzetet. Bár ettől leginkább úgy mutat, mint valami viccesnek szánt bizsu.

http://opendesign.ru

Ebből az ékszerből ugyanis csak egy apró lyukon kukucskál a drágakő, viszont annál nagyobb betűkkel hirdeti a belevésett "DIAMOND INSIDE" felirat, hogy mi is az, amit a csúnyácska aranygyűrű magában rejt. Aki viszont inkább magára a kőre kíváncsi, az legfeljebb a gyűrű belső oldala felől nézheti meg, onnan ugyanis egész rendesen látszik.

A koncepciót a moszkvai OPEN! Design tervezői alkották meg és egyelőre még csak a prototípusa készült el.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés