free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tuti tavaszi harisnya

Borsa         Címkék: csipke, divat, harisnya, lista, necc 0 hozzászólás

Itt a tavasz, jön a szoknya, meg a sort, villannak a vádlik. Mivel nem mindegy, hogy ki, milyen harisnyát húz a lábára, Borsastylist segít választani. Ötös lista.


Ha előnyös szabású szoknyából, vagy rövidnadrágból villan ki a lábunk, az biztosan vonzza a szemet. Ha ezt egy okosan kiválasztott harisnyával spékeljük meg, még inkább kiszúrják majd. Bár a neccharisnya leáldozóban van, a lehetőségek még így is határtalanok. Lehet színes, mintás, térdharisnya, vagy combfix. Átnéztük az idei tavasz felhozatalát és kiválasztottuk a legpraktiusabbakat. Nézzétek, válogassatok. Bátran, de azért ésszel!

Fekete csipke – Calzedonia

A necc ment, a csipke jött – az idei harisnya divat egyik jelmondata is lehetne. A már unásig hordott  nagylyukú neccharisnyák már szinte teljesen kimentek a divatból, de az így keletkező űrt valahogyan pótolni kellett, erre pedig  a legjobb megoldás a csipkeharisnya. Akár az elődjét, ezt is megtaláljuk a szivárvány minden színében. Igazán érdekes hatást érhetünk el, ha színes harisnyával kombináljuk. Tűsarkúval és ceruzaszoknyával démoni hatást kelthetünk, rövid nadrággal és lábujjat szabadon hagyó cipővel, pedig igazi diszkókirálynők lehetünk.

Etno mintás nylon – Calzedonia

A már jól ismert testszínű 20 denes nylonharisnya idén tavaszra újjászületett és trendibb, mint valaha. Elsőre kicsit harsánynak tűnhet, de felvéve, szinte kivétel nélkül, jól mutat. Választhatják alacsony és magas lányok egyaránt és még attól sem kell tartani, hogy a fehér apró minta optikailag vastagítani fogja a lábat. Vastagabb combú lányok inkább térd feletti ceruzaszoknyával, vagy körszoknyával hordják és tűsarkúval, mert náluk már tényleg kicsit bezavarhat a képbe az a sok pici pötty.


Csipke térdfix – Calzedonia

Ebben a szezonban mindent lehet, erre pedig a legjobb példa ez a térd, vagy combfix – mindenki döntse el szíve szerint, hogy melyik kategóriába tartozik. Ezt a modellt azoknak is ajánljuk figyelmébe, akik korábban ódzkodtak az efféle csajos dolgoktól és szinte csak harisnyanadrágban merészkedtek ki az utcára. Rövidebb szoknyával kilátszódhat a tigrismintás selyem-masni, ha pedig decensebb megjelenésre vágytok akkor vegyétek fel térdig érő körszoknyával és színben hozzáillő tűsarkúval. A lapos sarkú cipők szerelmeseit kicsit el kell keserítenünk, mert ez a fazon nem igazán mutatós 6 centis sarokmagasság alatt.

Virágmintás zokni – Calzedonia

Íme a kivétel, ami erősíti a szabályt. Már számtalanszor hangoztattuk, hogy a necc kiment a divatból, de azért valljuk be, hogy maradt a piacon olyan darab amelyik még a kőszívű stylistok szívét is meglágyítja. Na, pont ilyen ez az apró virágmintákkal ékesített necc zokni. Ezt a fazont hordhatjuk hosszú és rövidnadrággal egyaránt. Igazán bátrak nyugodtan felvehetik farmer miniszoknyával és tűsarkúval, de akkor semmiképpen se húzzák fel a zoknit sípcsontközépnél feljebb, mert az csak 7 év alatt mutat igazán jól és sikkesen.


Rózsás combfix – Calzedonia

A jó hír az, hogy ezt a darabot bátran hordhatják vékony és vastagabb lábbal megáldott csajok is, mert a minták nem olyan feltűnőek – bár elsőre annak tűnnek –, hogy optikailag erősítsék a lábat. Ráadásul pont ezek a pici virágminták dobhatják fel az amúgy unalmasnak tűnő fekete kiskosztümünket. A romantikus stílus kedvelőinek, pedig egyenesen kötelező ez a combfix, hiszen a kedven balerinájukkal kombinálva tuti duóra találnak.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés