free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2008-as balerina cipők

Borsa         Címkék: balerina, cipő, divat, kirakat, lapos 0 hozzászólás

Sokan nem szeretik a balerina cipőt, mert egyendarab. Viszont aki az idei felhozatalnak ellen tud állni, annak gratulálunk, ugyanis remek a kínálat. Nézzétek.

A balerina cipők az elmúlt években új értelmet nyertek, a korábban kényelmes "leugrom a boltba" kategória helyett ma már az őket megillető helyet foglalják el a mindennapi ruhatárunkban. Találunk köztük hagyományőrző fazont, Audrey Hepburn báját idézőt és még a metálfény kedvelőinek sem lehet okuk panaszra.

A bronz klasszikus - Tommy Hilfiger

Ezt a fazont leginkább azoknak ajánlom, akik az "egy szezonra egy cipő" elvet követik, nekik ez a darab tuti befutó lehet.Egyrészt mind nadrághoz mind pedig szoknyához tökéletesen alkalmas, másrészt pedig egy sportosabb kosztümmel is nyerő lehet. Arra azonban mindenképpen figyeljetek, hogy a világos vagy barna színű gumitalpú cipők inkább sportos, mint elegáns darabok.

Az aranyszínű mesecipő - Vagabond

A Vagabond évről évre kínosan figyel arra, hogy jól bevált fazonok újra és újra megtalálhatóak legyenek a boltok polcain, csupán egy-két változást lehet rajtuk felfedezni, az aktuális trendeknek megfelelően. Ezért is szeretjük a Vagabondot, nem variálják túl a cipőket és mindig pontosan azt kapod, amit elvársz. Így fordulhat elő az, hogy a három évvel korábban vásárolt kedvenc pink cipőm reinkarnálódott, és citromsárga selyemszalagos testben született újjá.Visszatérve az arany balerinára, ezt leginkább azok figyelmébe ajánlom, akik kellően vékony bokával születtek, ugyanis a vastag bokapánt és a lapos sarok a legkevésbé sincs pozitív hatással a vastagabb bokára. Jó hír azonban az, hogy a pántot - ha akarjuk - kihúzhatjuk a cipőből, de ettől sajnos pont azt a sármját veszíti el, ami miatt ez a darab különlegesebb, mint a többi. Miniszoknyával és térdzoknival kombinálva tökéletesen beleillik a lolita stílus kedvelőinek ruhatárába.

Back to 1980 - Vagabond

Még kislánykoromból emlékszem a mamám hasonló stílusú cipőjére, az pedig igen csak a nyolcvanas évek közepén volt. De nincs mit tenni, a nosztalgia elkezdődött a cicanadrággal és mostanra már a disco kort idéző cipők is kezdenek visszatérni. Ha hegyesorrú balerinát választotok, akkor mindenképpen nézzétek meg, hogy nem túl vékony-e a lábatok hozzá, mert ezek a cipők sajnos sok esetben aránytalanul megnyújtják a lábat, ami cseppet sem fog kecses hatást kelteni.Ha mégsem tudtok nekik ellenállni, akkor inkább csak hosszúnadrággal hordjátok, aminek a szára alól éppen csak kikandikál a cipő orra. Az ilyen hagyesorrú cipők a vastagabb lábú vagy szélesebb lábfejű lányok számára a legideálisabbak, hiszen mint azt már az előbb mondtam, optikailag nyújtják a lábfejet.

Audrey Hepburn fehér lakkcipője - Alberto Zago

Ez a cipő az idei szezon egyik legszebb balerinája, elsőre talán kicsit egyszerűnek és semlegesnek tűnik, de ha megfelelő harisnyával kombináljátok, akkor kaméleonként tud változni, pontosan passzolva az aznapra megálmodott stílushoz. Ráadásul, a divatikonnak számító Audrey Hepburn is hasonló darabot hordott, ő pedig ritkán hibázott.Az egyik legnagyobb előnye, hogy fehér színe ellenére nem tűnik benne nagynak a láb, még 40-es méretben sem, és be kell vallani, ez a jelenség csodaszámba megy. Tökéletesen alkalmas kosztümhöz, de farmerrel is nyerő párosítás, bátrabbak pedig próbálják ki színes bokazoknival és rövidnadrággal.

Hittérítő balerina - Office Shoes

Ez a cipő igazán kellemes meglepetés volt, eredetileg azért választottam ki, hogy az etno stílus kedvelőinek igényét is kielégítsük, de felvéve már egyáltalán nem emlékeztetett hittérítő szandálra.Ezt a cipőt mindazoknak ajánlom, akik még csak most barátkoznak a balerinákkal, ugyanis ez átmenetet képez a balerina, a szandál és a sportcipő között. Hordhatjátok bátran szoknyával vagy nadrággal, de nyugodt szívvel állítom, hogy ez az a darab, amely megállja a helyét a nyári fesztiválőrületben is.

Dorothy piros csodája - Bronx

Ez a topánka különösen az óriás kristályok szerelmeseinek tetszését nyerheti el, a cipő titka, hogy egyszerre dögös és bájos. Ha fekete csipkeharisnyával és ceruzaszoknyával kombináljátok, akkor mindenkit megtévesztő démoni nővé változhattok, viszont, ha bokazoknival és sorttal veszitek fel pont az ellenkező hatást érhetitek el.Az egyetlen kivetnivaló ebben a cipőben az volt, hogy vászonból készül, ami sajnos szinte egyet jelent azzal, hogy egy szezonnál többet nem igen fog kibírni, ráadásul kevésbé pedáns lányoknak a tisztántartással is könnyen meggyűlhet a bajuk.

Decens babakék - Alberto Zago

Ez az a fazon amely a leginkább kiválthatja a magassarkút, ezért főleg olyan csajok figyelmébe ajánlom akik napközben kosztümben járnak, de a tűsaroktól irtóznak, viszont a  naponta gyalog megtett kilométerek száma egyenlő a félmaratonnal.Egyetlen hibája, hogy a talpa is bőrből készült, ezért vagy csak szobai használatra ajánlom, vagy pedig a legjobb az, ha vásárlás után rögtön elviszitek cipészhez, és strapabíróbb talppal ajándékozzátok meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés