free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: vastag kardigán

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, divat, kardigán, kötött, tavaszi 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre becélzunk egy konkrét ruhadarabot, és addig kutatunk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten vastag, tavaszi kardigánt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben vastag, tavaszi kardigánt kerestünk, melyet olyankor kaphatunk magunkra, amikor a kabát már sok lenne, a top vagy blúz viszont önmagában még kevés.

A Tatuumban rögtön két megfelelőnek tűnő kardigánt is találtunk. Igaz, mindkettőt kizárólag törtfehér színben árulják, úgyhogy aki valami okból viszolyog ettől az árnyalattól, annak ez a lehetőség élből kilőve. Amúgy klasszikus, amolyan "nagyi kötötte" jellegű darabokról van szó. Az egyik magas nyakú, csipkemintás kötésű, míg a másik csavart mintázatú és kapucnis. Igazán finom puhák, semmiféle szúrós-birizgálós szálat vagy bolyhot nem fedeztünk fel egyiken sem. Ráadásul - már amennyire ezt a szobahőmérsékletű próbafülkében meg tudtuk ítélni - kellően melegek is. Az első 10490, míg a második 11990 forintba kerül. Aki nem feltétlenül a tömegből kitűnni vágyik, csupán egy kényelmesen közömbös, ennél fogva sok mindennel variálható kardigánt keres, az is olvasson tovább, legfeljebb a végén majd visszatér ehhez a bekezdéshez.Akinek nincs még nagyon elege a kismamafazonból meg a háromnegyedes ujjból, pláne pedig a kettőből egyszerre, annak irány a Zara, ott lehet ugyanis fellelni ezt a modellt, mely egyébként rózsaszínben is kapható.  Ára 5990 forint.

A Tally Weijl leértékelt árui között bukkantunk erre a teltszürke, ruhácska fazonú kardigánra. (Ott jártunkkor még viszonylag sok volt belőle, minden méretben.) Talán a téli készletből maradhatott meg, de simán elmegy hűvösebb tavaszi napokra is. Ráadásul olcsó is, mindössze 2960 forintot kell érte a kasszánál hagynunk. A másik itteni kiszemeltünk egy rövid ujjú, felül gombos modell. Ez a fazon a mostani szezonban kifejezetten trendinek számít. Jó, így a vállfán lógva nem éppen vágykeltő, de az is tény, hogy felvéve nagyságrendekkel jobban mutat. 4860 forintba kerül.A Promodban kapható ez az előzőhöz hasonló vonalvezetésű - bár valamivel hosszabb - kardigán. Kivitelezését igényesebbnek ítéltük és melegebbnek is tűnt, úgyhogy ha mindenképpen erre a fazonra hajtanánk, inkább ezt vennénk meg, 9990 forintért.
Ugyanebben a boltban igen erős a felhozatal köpenykardigánokból. Itt hívjuk fel az alacsony csajok figyelmét, hogy ők ezekkel csak csínján, térd alatt érőt, ha lehetséges, akkor semmiképp.Úgyhogy a következő két darabot nem is nekik, inkább magasabb nőtársainknak ajánlanánk jó szívvel. A szürke, ami ezen a képen elég köntösszerűnek látszik, élőben klasszabb, amolyan pozitív értelemben egyszerű cucc. Szürke, fekete vagy fehér ruházatra rávéve elegánsabb, míg élénk színekkel kombinálva kifejezetten látványos hatást érhetünk el vele. 12990 forintba kerül. Utolsó választottunk jól eltalált, halványlila színével csalogatott minket az állványhoz. Nem csupán funkciójában, de kisugárzását tekintve is helyes, tavaszias modell. Ennek az ára szintén 12990 forint.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés