free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Amikor nem ért a szóból a fodrász

puder@borsa.hu         Címkék: fodrász, haj, ritkít, szakértő, vékony 1 hozzászólás

Bolgár Dávid Tamás, mesterfodrásztól mindent olyat megkérdezhettek, amit a saját fodrászotoktól valamiért nem akartok. Vagy nem mertek. Most a ritkítás a téma.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Szia BorsaFodrász,

nekem az a legnagyobb bajom, hogy a fodrászom annak ellenére vékonyítja, ritkítja a hajamat, hogy az igen vékonyszálú. Ennek megfelelően elég durván töredezik. Szerinted, mit kérjek tőle, hogy ne ez legyen, mert az azért igaz, hogy nagyon sok hajam van és ha nem ritkítaná, remekül néznék ki.

Köszi,

Tamara

Kedves Tamara!

Mérlegelned kellene, hogy melyik fontosabb: a fodrászod, vagy a hajad. Az ilyen esetben, ha szeretsz  a meglévő fodrászodhoz járni, akkor kérd meg arra, hogy próbáljátok ki, milyen lenne a hajad picit tömörebben, hiszen te így szereted.

Ha bejön az új hajad és jól érzed vele magad, talán ő is belátja, hogy nem kellene agyon puhítani. A mostani hajtrend mint a divat más területein a letisztultságról szól, amit egy kis tömény ornamentikával megfűszereznek! 2008 a  Reneszánsz éve és ugyebár tudjuk akkor még nem voltak agyon ritkított hajköltemények.

Egyébként sok fodrász elfelejti a vendéggel megbeszélni, mit is szeretne és ahelyett, hogy konzultálnának előtte, levágja az éppen aktuális divat sémát nem törődve a vendég ízlés és stílus világával. Sajna sok figaróval megesik, hogy nem tud leállni és például túlpuhítja a vendég haját.

Légy határozott, talpraesett, vigyél képet kedvenc sztárodról és próbáld rábeszélni az általad megálmodott  hajkoronára! Ha ez a módszer nem jött be, vedd a nyúlcipőd és keress egy általad megfelelő szakembert!!! A legfontosabb, ha bármikor tükörbe nézel a nap folyamán büszkén, emelt fővel tedd és tudd: igen, nekem tuti a hajam!

Bátorság!

BorsaFodrász LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés