free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mese az akaratról

HT         Címkék: anyu, apu, hímtag, kíván, mese 0 hozzászólás

Hímtagunk mesét írt, mert vannak anyukák, akiknek semmi sem elég, és vannak apukák, akik meg ezt simán hagyják. Hímtag nem ítél; egy a vége mindennek.

Hol volt, hol nem volt élt egyszer egy csaj. Az volt a neve, hogy Anyu. Volt egy pasija, a neve Apu. Anyu és Apu stabil párkapcsolatban éltek egy folyónak a partján egy házban. A csaj csak üldögélt odahaza, lakkozta a körmeit, vörösre. A pasi meg minden áldott este lement a folyóhoz, kiment a stégre, és pecázott. Amíg a pasi lógatta a horgot, Anyu magányosan kedélykelenkedett a pamlagon a vörösre festett körmeivel, és nagy unalmát olykor Apu, olykor bárkimás szexuális szolgáltatásaival enyhítette.Egy éjjel, amikor a pasi ismét a kikötőben pecázott, az Aranyhal ráharapott a csalira. Egy olyan mesebeli. Amelyik tud beszélni, nem fullad meg a szárazföldön, és kívánságokat teljesít. Mivelhogy Aranyhalunk emberi kommunikációra is képes volt, így szólt Apuhoz: - Engedj el és akkor kívánhatsz bármit! Erre Apu leakasztotta a halat a horogról, letörölgette a vért a felsértett ajkáról, és óvatosan visszaeresztette a folyóba, majd így szólt: - Ide figyelj te Aranyhal. Az én Anyum állandóan csak azt akarja tőlem. Kéri, sőt követeli, folyton folyvást dugna, meg más pasikkal is megdugatja magát, néha ezzel, néha azzal, mert úgy érzi, hogy nem vagyok neki elég. Örökké kell neki még valaki, aki leszexelje, egy másik pasi, aki nem én vagyok. Mit tegyek? Az Aranyhal a vízből nézte: - Milyen pasira vágyik a csajod?- kérdezte a felsértett szájával kicsit pöszén. - Most éppen uniformisosra. Rendőr vagy katona félélre – felelte Apu a pecás, és tekintetével végigpásztázott a folyón.

Ebben a pillanatban rajta termett egy klasszikus erőszakszervezeti egyenruha, nem a gyakorló, hanem az ünnepi kűrruha, minimum vezérezredesi rangban. Apunak megköszönnie sem maradt ideje, mert az Aranyhal gyorsan a víz alá bukott. Apu ezután minden este egyenruhásan tért Anyuja ágyába, és amúgy katonásan meg is adta a módját a nemi életnek. Elég az hozzá, hogy mindezt addig tehette meg, amíg Anyu rá nem unt a katonásdira, és kacéran kitolt csípővel nem azon nyafogott, hogy: - Miért is nem egy miniszternek adtam oda magamat.

Ezután Apu kisétált a folyópartra, gondolta előszólítja az Aranyhalat, mert mégiscsak módosítaná az előző ígéretét egy ilyen miniszteresre. Az Aranyhal persze csinált belőle egy olyan igazi, öltönyös, fehérgalléros egyenruhásat, estéről estére változó színű nyakkendőkkel. Anyu persze a politikai erőbe is beleunt egyszer. Lázadást akart, igazi punkot az ágyába, szélsőséges anarchistát, aki még a terrorcselekményektől sem riad vissza. Az Aranyhal erre mellérakott egy ETA-s terroristát, akinek a testére erotikusan elhelyezett pokolgép volt erősítve. Anyu elvolt vele egy hétig. Utána már egyáltalán nem izgatta fel, mert felismerte, hogy egy terroristának is két heréje van, és azt mondta:- Unom a politikai ideológiákat. Egy milliárdosra vágyom.

Apu egy pillanatra megrökönyödött, amikor a folyóparton hirtelen Bill Gates-é változott. Nem törődött sokáig zavarával, luxusyachtjába invitálta Anyut és nekiindultak a tenger felé, de egy hét sem telt el, Anyu már Viszkis rablót követelt, aztán inkább Beckhemet kívánta. Az Aranyhal egyre gyakrabban kellett, hogy megjelenjen a tenger felé tartó hajónál. Anyu megkapta még Marylin Mansont, Brad Pittet, Kocsis Zoltánt, és Henry herceget is. Anyu az összeset kizsákmányolta eroenergetikai szempontból egytől-egyig, majd így szólt: - Bartók Bélát akarom.

Apu nem mert ellenkezni. Bár szeretett Henry herceg lenni, de félve a következményektől tolmácsolta Anyuja kívánságát az Aranyhal felé. Az Aranyhalnak elege lett, ilyeneket mondott, hogy: - Mert, ami sok az sok…, és halottakról nem volt szó. Apu tudta, hogy az Aranyhal bedurcizik és, hogy a nemzeti halottakkal azért mégse kéne, ezért azon sem lepődött meg, amikor egyszerre csak ugyanoda kerültek vissza, mint a kiinduláskor. Vissza a kezdetekhez, amikor is ugye folyóparti kisház, stabil párkapcsolat, Anyu festi a körmét, vörösre, Apu meg pecázik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés