free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nagyobb mellek szilikon nélkül

Krisztina O'Brien         Címkék: implantátum, mell, nagyobbítás, pumpa, tabletta 1 hozzászólás

A The Times szerint új módszereket találtak a mellnagyobbításra, leáldozóban a szilikon. Az újdonságok állítólag emberbarátibbak, mint a kés. Londonból jelentjük.

A The Times angol napilap egészség gurui szerint új alternatívák vannak, a mellnagyobbításra és egyben a szilikon implantátumok elkerülésére. Így talán mostantól a Victoria Beckham-féle kitüremkedő zsömlék, és a Jordan-féle kilós, szilikon zsákok kirekesztődhetnek végre a divatból, ami úgy tűnik nem csak környezetbarátabbá, de emberbarátabbá is válik. Hogy a trend mennyire egyértelmű, erre maga Jordan a válasz, aki nemrég redukáltatta vissza a sajátját FF-es melleit D-sre.Aki beültetésre jelentkezik az nem is gondolná, hogy az élet hosszú, és újabb eljárások is jöhetnek, amikor a milliókba került sikk, amit a mellkasán hordoz, hirtelen cikivé válik. A mellbeültetést fontolgatóknak talán nem árt ezen elgondolkozni, mert állítólag most eljött a pillanat, ugyanis egy tucat új, gyengédebb és természetesebb mellnagyobbításra való próbálkozás van folyamatban. Néhányuk valamelyest sikeres is.

Sőt! Már elérthető azoknak is, akik el akarják kerülni a drasztikus beavatkozásokat, a szilikon mérgezést, vagy hetvenes éveikre az aszimmetrikusan lógó zacskókat. Mi most felsoroljuk a három legígéretesebbnek tűnő lehetőséget, a The Times két plasztikai sebészének véleményét, és persze a sajátunkat  is.

Macrolane-botox a mellnek

Ez a legígéretesebb újdonság jelenleg a piacon, és hét év kutatás után az Egyesült Királyságban már elérhető ez a fajta mellnagyobbítás. A dolog nem olyan bonyolult, és drasztikus mint a szilikon implantátum. Kötött hyaluronikus savakat injekcióznak a mellszövetek közé, ami lehetővé teszi, hogy a mellek tulajdonosa a cicik formájához, és saját alakjukhoz illő duzzanatot kapjanak. "A bőr 40%-a már eleve hyaluronikus savból áll, a Macrolane pedig semmi mást nem tartalmaz, mint a speciális kötött fajtáját ennek a savnak. Nincs idegen anyag, mert a mellek párnázottsága természetes úton is ennek a savnak és a kollagénnek a közreműködésével létezik" magyarázza a beavatkozás "ártatlanságát" és a kémiát Christopher Inglefield, a London Bridge Kórház plasztikai sebésze."

www.go-biyou.com

A Macrolane azonnali hatású. Egyenletes a kinézet, nincsenek csomók és puklik. A kezelés mindössze másfél órát vesz igénybe, úgyhogy akár ebédidőben is elvégezhető, ami nagy divat Angliában, ahol a Botox kezelések, és a kozmetikai kezelések legtöbbjét is ebédidőben csinálják. Ami a fájdalmat illeti, Dr. Ingelfield szerint, a kezelés után egy kicsit kényelmetlenül érezhetjük magunkat pár napig. És ugyebár mi mindannyian tudjuk, hogy mit jelent az, amikor egy doktor azt állítja "egy kicsit kényelmetlen, ennyi az egész". Juj-juj-juj-juj.

Az eredmények egyelőre azt mutatják, hogy megéri az áldozat, legalábbis a kismellű nőknek. A megereszkedett mellek állagának a javítására a Macrolane, készítői szerint remek eredményeket mutat, és ha a mellek felsőbb régióiban a dekoltázs vonalon akarunk javítani, akkor is látványos eredmény érhető el. A kezelés hatása körülbelül másfél évig tart, és mellékhatásként egyelőre duzzanatokat, fájásokat és átmeneti keményedéseket regisztráltak. Ez semmi egy rosszul sikerült plasztikai műtéthez képest, vagy egy eldurrant szilikon implantátum következményeihez mérten.

A plasztikai sebészek természetesen tartanak a konkurenciától és hangoztatják, hogy az eljárás eredménye csak csekély mértékben látszik. Való igaz egy B-ből F-esbe kívánkozó, hölgynek a Macrolane bizonyára nem megoldás. Chris Caddy plasztikai sebész szerint "12 hónap múlva sehol sincs az eredmény, ez csak egy újabb húzása a kozmetikai ipar pénzelnyelő gépezetének" Egy plasztikai sebész szájából ez nyilvánvalóan "bagoly mondja verébnek" dolognak tűnik, hiszen a zsírleszívással is sokszor ugyanez a helyzet.

A Macrolane-t forgalmazó Q-Med szerint, az eljárás egészségügyi szempontból teljesen biztonságos. A Macrolene a mammográfiai vizsgálatnál sem okoz fennakadást, mondhatni ilyen szempontból is előnyösebb, mint bármelyik implantátum, mert átlátszóbb. Így az átvilágításnál hamarabb észrevehető bármilyen elváltozás, esetleg egy csomó. A zselé nem gátolja vagy hátráltatja a diagnózist, ha a mellekkel probléma akad.

www.go-biyou.com

Tommy Gullbo a Q-Med Marketing Igazgatója nyilatkozata szerint  "Több klinikai vizsgálat történt arra vonatkozólag, hogy a mellékhatásokat felderítsük. Japánban (ahol kis mellűek a nők) 1000 páciensen végeztük el az eljárást. De még ennél is több kutatást szeretnénk végezni." A Macrolane egyelőre csak azoknak a doktoroknak elérhető, akiket a cég felkészített az anyag használatára. Az angol sebészek listája a www.macrolaneuk.com weboldalon érhető el, ha valamelyik olvasónk kíváncsi és esetleg szívesen vállalja a kísérleti nyúl szerepét. Arról ugyanis nem tudunk, hogy Magyarországon használná már valaki az eljárást.

1. Nagyobb mellek szilikon nélkül
2. Növényi hormon és pumpaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés