free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nagyobb mellek szilikon nélkül

Krisztina O'Brien         Címkék: implantátum, mell, nagyobbítás, pumpa, tabletta 1 hozzászólás

A The Times szerint új módszereket találtak a mellnagyobbításra, leáldozóban a szilikon. Az újdonságok állítólag emberbarátibbak, mint a kés. Londonból jelentjük.

A The Times angol napilap egészség gurui szerint új alternatívák vannak, a mellnagyobbításra és egyben a szilikon implantátumok elkerülésére. Így talán mostantól a Victoria Beckham-féle kitüremkedő zsömlék, és a Jordan-féle kilós, szilikon zsákok kirekesztődhetnek végre a divatból, ami úgy tűnik nem csak környezetbarátabbá, de emberbarátabbá is válik. Hogy a trend mennyire egyértelmű, erre maga Jordan a válasz, aki nemrég redukáltatta vissza a sajátját FF-es melleit D-sre.Aki beültetésre jelentkezik az nem is gondolná, hogy az élet hosszú, és újabb eljárások is jöhetnek, amikor a milliókba került sikk, amit a mellkasán hordoz, hirtelen cikivé válik. A mellbeültetést fontolgatóknak talán nem árt ezen elgondolkozni, mert állítólag most eljött a pillanat, ugyanis egy tucat új, gyengédebb és természetesebb mellnagyobbításra való próbálkozás van folyamatban. Néhányuk valamelyest sikeres is.

Sőt! Már elérthető azoknak is, akik el akarják kerülni a drasztikus beavatkozásokat, a szilikon mérgezést, vagy hetvenes éveikre az aszimmetrikusan lógó zacskókat. Mi most felsoroljuk a három legígéretesebbnek tűnő lehetőséget, a The Times két plasztikai sebészének véleményét, és persze a sajátunkat  is.

Macrolane-botox a mellnek

Ez a legígéretesebb újdonság jelenleg a piacon, és hét év kutatás után az Egyesült Királyságban már elérhető ez a fajta mellnagyobbítás. A dolog nem olyan bonyolult, és drasztikus mint a szilikon implantátum. Kötött hyaluronikus savakat injekcióznak a mellszövetek közé, ami lehetővé teszi, hogy a mellek tulajdonosa a cicik formájához, és saját alakjukhoz illő duzzanatot kapjanak. "A bőr 40%-a már eleve hyaluronikus savból áll, a Macrolane pedig semmi mást nem tartalmaz, mint a speciális kötött fajtáját ennek a savnak. Nincs idegen anyag, mert a mellek párnázottsága természetes úton is ennek a savnak és a kollagénnek a közreműködésével létezik" magyarázza a beavatkozás "ártatlanságát" és a kémiát Christopher Inglefield, a London Bridge Kórház plasztikai sebésze."

www.go-biyou.com

A Macrolane azonnali hatású. Egyenletes a kinézet, nincsenek csomók és puklik. A kezelés mindössze másfél órát vesz igénybe, úgyhogy akár ebédidőben is elvégezhető, ami nagy divat Angliában, ahol a Botox kezelések, és a kozmetikai kezelések legtöbbjét is ebédidőben csinálják. Ami a fájdalmat illeti, Dr. Ingelfield szerint, a kezelés után egy kicsit kényelmetlenül érezhetjük magunkat pár napig. És ugyebár mi mindannyian tudjuk, hogy mit jelent az, amikor egy doktor azt állítja "egy kicsit kényelmetlen, ennyi az egész". Juj-juj-juj-juj.

Az eredmények egyelőre azt mutatják, hogy megéri az áldozat, legalábbis a kismellű nőknek. A megereszkedett mellek állagának a javítására a Macrolane, készítői szerint remek eredményeket mutat, és ha a mellek felsőbb régióiban a dekoltázs vonalon akarunk javítani, akkor is látványos eredmény érhető el. A kezelés hatása körülbelül másfél évig tart, és mellékhatásként egyelőre duzzanatokat, fájásokat és átmeneti keményedéseket regisztráltak. Ez semmi egy rosszul sikerült plasztikai műtéthez képest, vagy egy eldurrant szilikon implantátum következményeihez mérten.

A plasztikai sebészek természetesen tartanak a konkurenciától és hangoztatják, hogy az eljárás eredménye csak csekély mértékben látszik. Való igaz egy B-ből F-esbe kívánkozó, hölgynek a Macrolane bizonyára nem megoldás. Chris Caddy plasztikai sebész szerint "12 hónap múlva sehol sincs az eredmény, ez csak egy újabb húzása a kozmetikai ipar pénzelnyelő gépezetének" Egy plasztikai sebész szájából ez nyilvánvalóan "bagoly mondja verébnek" dolognak tűnik, hiszen a zsírleszívással is sokszor ugyanez a helyzet.

A Macrolane-t forgalmazó Q-Med szerint, az eljárás egészségügyi szempontból teljesen biztonságos. A Macrolene a mammográfiai vizsgálatnál sem okoz fennakadást, mondhatni ilyen szempontból is előnyösebb, mint bármelyik implantátum, mert átlátszóbb. Így az átvilágításnál hamarabb észrevehető bármilyen elváltozás, esetleg egy csomó. A zselé nem gátolja vagy hátráltatja a diagnózist, ha a mellekkel probléma akad.

www.go-biyou.com

Tommy Gullbo a Q-Med Marketing Igazgatója nyilatkozata szerint  "Több klinikai vizsgálat történt arra vonatkozólag, hogy a mellékhatásokat felderítsük. Japánban (ahol kis mellűek a nők) 1000 páciensen végeztük el az eljárást. De még ennél is több kutatást szeretnénk végezni." A Macrolane egyelőre csak azoknak a doktoroknak elérhető, akiket a cég felkészített az anyag használatára. Az angol sebészek listája a www.macrolaneuk.com weboldalon érhető el, ha valamelyik olvasónk kíváncsi és esetleg szívesen vállalja a kísérleti nyúl szerepét. Arról ugyanis nem tudunk, hogy Magyarországon használná már valaki az eljárást.

1. Nagyobb mellek szilikon nélkül
2. Növényi hormon és pumpaIlyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés