free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Füvesített névjegy

Borsa         Címkék: angol, dizájner, , kishír, névjegy 0 hozzászólás

Egy angol dizájner növényt termő névjegyet tervezett. A látvány nagyon mulatságos, de nem valószínű, hogy nagyon elterjedne a kiskerttel kombinált névjegykártya.

Egy angol tervező kiterjesztette a névjegykártya funkcióját. Az ötlet tulajdonképpen nagyon is bájos, ugyanakkor nem tartjuk valószínűnek, hogy tömegesen el fog terjedni.
A kilencvenes években meglehetősen divatos alibi ajándéknak számított a fűfej. Igen, az a nejlonharisnya színű gombóc, amit vízbe kellett állítani, majd locsolgatni és akkor egy idő után kinőtt a"haja", vagyis kihajtottak a tetején a fűmagok, majd eltelt további néhány nap, és iszonyú szagot árasztva rohadásnak is indult az egész. Egy londoni dizájner hasonló koncepcióval gondolta újra a névjegykártyát, mint olyat.

www.jamiewieck.com

A Jamie Wieck által tervezett névjegykártya első ránézére ugyanolyannak tűnik, mint bármelyik társa: szerepel rajta a név, cím, telefonszám, stb. Belül azonban apró magokat rejt. Ha a lapocskát vízbe állítjuk és várunk négy napot, akkor kajla, gaz-szerű növénykék bukkannak ki a tetején. Nos, ez ugyan nem éppen egy olyan ötlet, ami a világ folyását kitérítené a medréből, de azt azért el kell ismerni, hogy van egyfajta ártatlan bája. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés