free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Morbid praktikum

Borsa         Címkék: kishír, kutya, morbid, pulóver, szőr 0 hozzászólás

Egy angol házaspár púlóvert készíttetett halott kutyáik szőréből, ami szerintük nem csak praktikus, de így kedvenceik emlékét is meg tudják őrizni. A szekrényben.

A Newcastle-ben élő Beth és Brian Willis, Kara nevű, hófehér szamojéd kutyája még élt, amikor ebtenyésztő ismerőseik azt tanácsolták nekik, hogy a szőnyegekről és kárpitokról összegyűjtött kutyaszőrt ne dobják ki, hanem inkább hasznosítsák újra. A szőrt az asszony először elküldte Malise Mcguire-nek, aki 1970 óta készít kutyaszőrből fonalat. A fonalból aztán Mrs Willis megkötötte az első pulóvert.

www.dailymail.co.uk

Kara négy évvel később elpusztult, ám a szőréből készült pulóver a mai napig is megvan. Ugyanúgy, ahogy a következő ebük, a 2002-ben kimúlt, barna Penny szőréből készült pulóver is. Willisék a brit Daily Mail újságírójának kérdésére elmondták, a pulóverek rendkívül melegek és vízállóak, ráadásul ezek viselésével néhai kedvenceik emlékét is megőrzik.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés